Edirne'deki vahşi cinayette şok eden ayrıntılar

Edirne'deki vahşi cinayette şok eden ayrıntılar

Edirne'de torunlarının öldürdüğü iddia edilen yaşlı çift toprağa verildi.

Edirne'de torunlarının öldürdüğü iddia edilen yaşlı çift toprağa verildi. Cinayet öncesi gözlerine sürme çektiği gözlenen Oğuzhan Selçuk'un ifadesinde herkesin ölümü sonrası huzuru bulacağını belirterek, "Dedemi bıçakladığımda içinden kurtlar çıktı, babaannemin de içinden yılan çıktı" dediği öğrenildi
 

1. Murat Mahallesi'nde bir apartmanda oturan Zeynel (74) ve eşi Firdevs Selçuk (74) birlikte kaldıkları torunları Oğuzhan Selçuk (22) ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başlamış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Oğuzhan Selçuk, mutfaktan aldığı bıçakla dedesi ve babaannesini çeşitli yerlerinden yaralayarak evden çıkmıştı. 

APARTMANIN ÖNÜNDE AKRABALARINI DA YARALAMIŞTI


Apartmanın önünde halası Çiğdem Selçuk ve kuzeni Barış Esendemir ile karşılaşan şüpheli, bu kişileri de bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçmıştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, evde yaptıkları incelemede dede ve babaannenin öldüğünü belirlemişti.

Oğuzhan Selçuk'un dedesi, babaannesi, halası Çiğdem Selçuk ve oğlu Barış Esendemir


OYUN OYNARKEN YAKALANDI


Ağır yaralanan Çiğdem Selçuk ve Barış Esendemir ise sağlık ekipleri tarafından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Öte yandan olay sonrası bir internet kafeye giden şüpheli Selçuk, bilgisayarda oyun oynarken polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. 
 
TOPRAĞA VERİLDİLER


Zeynel ve Firdevs Selçuk çiftinin cenazeleri Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi morgundan alınarak Lalaşahin Paşa Camisi'ne getirildi. Yaşlı çift öğle vaktinde burada kılınan cenaze namazı sonrası Yenişehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında defnedildi.

Oğuzhan Selçuk


"BANA BÜYÜ YAPAN VARLIKLAR CİNAYETİ İŞLEDİ" DEDİ


Bu arada babaanne ve dedesini öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan torun Oğuzhan Selçuk da kan örneklerinin alınması için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne polis eşliğinde getirildi.
Annesi vefat eden ve babasının terk etmesi sonucu 3 yaşından bu yana babaanne ile dedesiyle yaşayan Oğuzhan Selçuk'un Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerine verdiği ifadede kendisine büyü yapan metafizik varlıkların cinayeti işlediğini ifade ettiği öğrenildi.
 
"DEDEMİN İÇİNDEN KURTLAR, BABAANNEMİN İÇİNDEN YILAN ÇIKTI"


Cinayet öncesi gözlerine sürme çektiği gözlenen Oğuzhan Selçuk'un ifadesinde herkesin ölümü sonrası huzuru bulacağını belirterek, "Dedemi bıçakladığımda içinden kurtlar çıktı, babaannemin de içinden yılan çıktı" dediği belirtildi.

posta

İlgili Haberler