EDİRNE’DE SAHTE PARA OPERASYONU: 2 TUTUKLAMA

EDİRNE’DE SAHTE PARA OPERASYONU: 2 TUTUKLAMA

EDİRNE’de polis tarafından yakalanarak, gözaltına alınan O.B. ve A.O.’nun üzerinde 200 ve 100'er liralık 13 sahte banknot bulundu.

EDİRNE’de polis tarafından yakalanarak, gözaltına alınan O.B. ve A.O.’nun üzerinde 200 ve 100'er liralık 13 sahte banknot bulundu. Kent merkezinde sahte parayla taksicileri dolandırdıkları ve alışveriş yaptıkları öne sürülen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri tarafından piyasaya sahte para sürdükleri öne sürülen O.B. ve A.O.’yu, otogarda, İstanbul’a otobüsle gitmek üzereyken yakalayarak, gözaltına aldı. İki şüphelinin üzerinde yapılan aramada ceplerinde ve sigara paketine gizlenmiş 200 liralık 8, 100 liralık 5 olmak üzere toplam 13 sahte banknot ele geçirildi. O.B. ve A.O.’nun Edirne’de iki taksi sürücüsü ile alışveriş yaptıkları yerlere sahte banknot verdikleri bildirildi. Şüphelilerin üzerinde sahte banknotların yanı sıra, suçtan kazandıkları değerlendirilen bin 35 lira paraya da el konuldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen O.B. ve A.O., tutuklanarak, Edirne Cezaevi’ne konuldu. Soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı