EBRU GÜNDEŞ'E TELEVİZYONDA İLANI AŞK

EBRU GÜNDEŞ'E TELEVİZYONDA İLANI AŞK

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu ardından ortaya çıkan çok sayıda ses kaydı ve tapelerde rüşvet ve yolsuzluk iddiaları ile suçlanarak bir süre ceza evinde yatan, Azeri Asıllı iş adamı Rıza Zarrab ile evli olan Sanatçı Ebru Gündeş'i şok edecek bir

Azeri şarkıcı Murad Sadık, "Ebru Gündeş subay olsa (Bekar) öz aşkımı bildirir, büyük memnuniyetle ona evlilik teklif ederdim" dedi.

RUSYADA'DA ÇOK TANINIYOR

Azerbaycan’daki Azad TV'de (ATV) yayınlanan magazin programında soruları yanıtlayan Murad Sadık, başarı için çok çalışma ve ayakta durabilme gerektiğini anlattı. Azerbaycan'ın yanı sıra Rusya'da da tanınan Sadık, azimle her türlü zorluğun üstesinden gelinebileceğini kaydederek, "Çalışmalı, ayakta durmayı başarmalıyım" dedi. 

BEKAR OLSA

Gözlerinden rahatsız olan Azeri şarkıcı Murad Sadık, Allah’tan Azeri işadamı eşi Reza Zarrab ile evli Ebru Gündeş ile düet okumayı dilediğini belirterek, "Benim sevdiğim kadın yoktur. Çünkü çok kaprisliyim. Ebru Gündeş subay (bekar) olsa, evli olmasa, ona öz aşkımı bildirirdim" diye ekledi. Murad Sadık, programda Gündeş'in 'Sen Allah'ın Bir Lütfusun' şarkısının bir bölümünü okudu. 

Kaynak:Haber Kaynağı