Ebru Gündeş'e kötü haber

Ebru Gündeş'e kötü haber

Kocasının mallarına el konulması sürecinde Erdoğan'a gönderdiği mesajla kendi servetini şimdilik kurtarmış gibi görünen Ebru Gündeş'e kötü haber var.

ABD'de Türk bankaları aracılığı ile İran Ambargosunu delmek suçu ile yargılanırken itirafçı olan Rıza Sarraf'ın sanatçı eşi Ebru Gündeş'e kötü haber. Sanat dünyasında parayı en çok sevenler arasında gelen Ebru Gündeş itirafçı olması ardından mallarına el konulan kocası Rıza sarraf ve Kısı Alara'dan sonra sıranın kendi mallarına gelme riski baş gösterdi.

İLERLEYEN SÜREÇTE ONUN DA MALLARI

Eşi itirafçı Rıza Sarraf ile el konulma sürecinden önce yaptığı evlilik anlaşması sayesinde kurtulduğu ileri sürülen Ebru Gündeş'in başı ilerleyen süreçte derde girebilir.

Gündeş geride bıraktığımız günlerde bizzat Cumhurbaşkanı  Tayyip Erdoğan’a mesaj göndermiş ve eşinin Türkiye’ye zarar verebileceğini düşündüğünü ve ona güvenmediğini söylemişti. Sözcü'nün haberine göre, bu açıklamanın kısa süre sonrasında Sarraf'ın mallarına el konulması adına yasal süreç başlatılmış ancak Ebru Gündeş’in malları konu dışı bırakılmıştı. 

ABD'YE BİRLİKTE GİTMİŞLERDİ

Bu durumun Gündeş’in yaptığı bir evlilik sözleşmesi sonrasında mümkün olduğu kısa süre sonra ortaya çıkmış olsa da süregelen polis soruşturmasında Ebru Gündeş’e de soru ya da sorular yöneltileceği ortada. Sarraf'ın Miami’ye uçmadan önce ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlileriyle buluştuğu ve Amerika’ya girişte sorun yaşamayacağı yönünde güvence aldığı iddiaları şu anda konuşuluyor. Bu bilgiler her ne kadar iddia boyutunda olsa da soruşturmanın derinleşeceği ve Ebru Gündeş’in de ifadesine başvurulacağı görülüyor.

SADECE MAL VARLIĞI SORUŞTURMASI DEĞİL

Polisi soruşturma sürecinde işleyeceği yol şöyle olacak: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Sarraf hakkında açtığı soruşturmanın sadece mal varlığı üzerinden ilerlemesi yeterli değil. ABD'ye gidiş sürecinin de aydınlatılması gerekiyor. 

İLİŞKİLER AĞI SORUŞTURULACAK

Eşi Ebru Gündeş, yakın korumaları ve avukatlarının vereceği bilgiler ile HTS kayıtları ve e-mail trafiği çarpıcı ilişkiler ağına ulaşılmasını sağlayabilir. Bu da Gündeş adının ilerleyen günlerde daha sık duyulmasını sağlayacak.

İlgili Haberler