EBRU GÜNDEŞ DÖNÜŞ UÇAĞINDA BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

EBRU GÜNDEŞ DÖNÜŞ UÇAĞINDA BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Amerika'da gözaltına alınan Reza Zarrab'ın eşi Sanatçı Ebru Gündeşbüyük bir hızla geri dönüş yaptı. Ama bakın nasıl ?


Ebru Gündeş,Reza Zarrabİran'a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD'yi dolandırmak, bankacılık sahtekarlığı ve karapara aklama suçlarından Miami'de tutuklanan işadamı Reza Zarrab'ın yakalandığı sırada yanında bulunan sanatçı Ebru Gündeş bugün İstanbul'a döndü. Özel uçakları olmasına rağmen THY uçağı ile geri dönmesi çok sayıda yorumlara neden oldu.

THY UÇAĞI İLE GELDİ ÖZEL JET NEREDE

THY'ye ait bir uçakla bugün saat 15.20'de Miami'den İstanbul'a gelen Ebru Gündeş uçaktan indikten sonra gazetecilere görünmek istemediğini belirterek, yetkililerden Genel Havacılık Terminalinden çıkartılmasını istedi.

DİĞER YOLCULAR FOTOĞRAF ÇEKMİŞ

Gündeş yolculuk sırasında uçaktaki diğer yolcular tarafından görüntülendi. Ebru Gündeş'in fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Gündeş'in bu fotoğrafı kısa sürede en çok paylaşılanlar arasına girdi.

230320161249591208708_2.jpg

ÖZEL SERVİS UYGULANDI

Bunun üzerine Ebru Gündeş yolculara özel servis yapan Primeclass servisinin aracı ile polis nezaretinde uçağın yanaştığı 209 numaralı köprüden alınarak Dış Hatlar terminalinden Genel Havacılık terminaline götürüldü. Ebru Gündeş burada yapılan pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra Türkiye'ye giriş yaptı.

AVUKAT AÇIKLADI

20160322181118_56f16643c03c116924d9309f.jpg

Olağanüstü koruma önlemleri ile evine gelen Ebru Gündeş'in görüntülerinin alınmaması için büyük çaba sarfedildiği dikkat çekti. Bilindiği gibi ABD'de Savcılık Zarrab için 75 yıl hapis istedi. Bu arada Ebru Gündeş'in de olay anında eşinin yanında olduğu öğrenildi. Gündeş'in avukatı Şeyda Yıldırım konuya açıklık getirerek, "Gözaltına alma uçaktan indiği sırada yapıldı. Ebru Gündeş de eşinin yanındaydı" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı