EBEDİ DOSTLUK BİTTİ

EBEDİ DOSTLUK BİTTİ

Fenerbahçe kulübü, ezeli rakibi ve ezeli dostu Galatasaray ile dostluğunu bitirdiğini sert bir açıklamayla duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Odeabank ile oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle bir açıklama daha yaptı.

“Bir kez daha: Tarihi utanç” başlıklı açıklamada Abdi İpekçi Spor Salonu’nun adındaki spor kelimesinin tırnak içine alınması dikkat çekti.

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;

“Dün akşam, Abdi İpekçi ‘Spor’ Salonu’nda yaşanan tarihi rezaletin birebir sorumlusu olan Galatasaray Spor Kulübü’nün, önemli bir süre geçmesine rağmen herhangi bir açıklama yapmamış olması, bu tehlikeli organizasyonu üstlendiğini ve bu şiddet eğiliminden beslendiğini; Fenerbahçe nefretlerinin hangi noktaya geldiğini açıkça göstermektedir.

Hemen her konuda, kamuoyunu istedikleri çerçevede yanıltma ve yönlendirme konusunda açıklama yapma refleksi gösteren, Kulübümüz aleyhine meydana gelen/gelebilecek her olayda ‘bir şekilde’ pozisyon alan Galatasaray yönetiminin; kimi zaman kapı arkalarında kimi zaman kamuoyu önünde ortaya koydukları bu tutum, camiamız tarafından alışılagelmiş olmakla birlikte kendileri adına artık tarifi mümkün olmayan haldedir.

Son 3 yıldır göstermiş oldukları duruş ve attıkları her adım ile ‘ebedi dost’ kavramının içini boşaltan Galatasaray Kulübü, bugün bulundukları noktada ‘ezeli rakip’ tanımını da yok etmiş; Kulübümüz ve camiamız için yok hükmüne gelmişlerdir.

Tüm planlarını, geleneklerinden gelen kumpas ve tuzak alışkanlıkları doğrultusunda, Başkanımız Aziz Yıldırım’ın maça gelmesi üzerine yapan, her fırsatta Başkanımızın yaşadığı hukuksal süreci manipüle etme uğraşısı içerisinde olan Galatasaray Yönetimi, Galatasaray profesyonelleri ve Ultraaslan denen taraftar grubu görünümlü topluluğun bu operasyonu; Başkanımızın maça gelmemesi ile değişmiş, oyun, bu kez yöneticilerimize yönlendirilmiştir.

Dün akşam, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yaşananlar, Türk spor tarihinde rezillik adına bir ilk olmakla birlikte Galatasaray’ın tüm bireyleri ile ortaya koyduğu duruş ve ayak oyunları noktasında, Kulübümüz, yöneticilerimiz ve camiamız adına kesinlikle bir ilk değildir.

Dostluk mesajları verip her fırsatta düşmanlık yapan, Fenerbahçe nefreti ve kompleksi ile adeta gözü dönen Galatasaray Kulübü yöneticilerinin son terbiyesizliğini unutmayacak olmakla birlikte kendileri ile bir daha hiçbir platformda ortak paydada buluşmayacağımızı,

Dün yaşattıkları rezalet ile ilgili hukuki başvurularımızı ve süreci, yakından takip ettiğimizi kamuoyuna açıklarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ”

 

Kaynak:Haber Kaynağı