DÜZ EKRANLI GALAXY NOTE 7'NİN FOTOĞRAFLARI SIZDI

DÜZ EKRANLI GALAXY NOTE 7'NİN FOTOĞRAFLARI SIZDI

Samsung tarafından büyük sızıntı. Karşımıza sürekli olarak kavisli ekranlı cihaz görüntüleri gelmesinin ardından düz ekranlı Galaxy Note 7 görüntüleri de sızdırıldı.

Çıkışına sayılı günler kala Samsung'un yeni amiral gemisi olan Galaxy Note 7 için sızdırılan görüntülerde cihazda kullanılan ekranın kavisli bir yapıda olması akıllara düz ekranlı bir cihazın çıkarılmayacağı şüphesi gelmişti. Bugüne kadar Samsung'un yeni akıllı telefonu Note 7 için çıkış tarihinin aylar öncesinde büyük çapta sızıntılar yapan NowhereElse.fr sitesi bu sefer de meraklılarına büyük bir sızıntı görüntüsü paylaştı.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Cihaz ile ilgili yayınlanan birçok sızıntıda cihazın kavisli bir ekran yapısında olduğu açıkça görülüyordu. Düz ekranlı bir model ise Samsung firmasına yakın kaynaklara göre çıkarılmayacak. Ancak gerçekleşen son sızıntı ile bazı değişikler yapılacağı gözleniyor. Galaxy Note 7'nin düz ekranlı modeli ilk kez kameralara yakalandı.

galaxy note 7

Samsung tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Görselde bulunan cihazın ise prototip halinin sahte bir görüntü olma ihtimali de yüksek. Ancak cihaz üzerinde iris tarayıcısına sahip olması gözlenen prototipin yüksek olasılıkla Samsung Galaxy Note 7'ye ait olduğu düşünülüyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı