DUT AĞACINDAN DÜŞEN PROFESÖR ÖLDÜ

DUT AĞACINDAN DÜŞEN PROFESÖR ÖLDÜ

Dut ağacından düştü ve vefat etti...

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde evinin bahçesindeki dut ağacından düşerek ağır yaralanan 55 yaşındaki Prof. Dr. İbrahim Kartal, hastanede 3 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Genel Fizik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kartal, geçen cumartesi günü Samsun'un Çarşamba İlçesi'ndeki evinin bahçesindeki dut ağacına çıktı. Gövdesi yüksek olan ağacın üst dallarını sallayarak dutları aşağıya düşüren Prof. Dr. Kartal, bu sırada bir anda dengesini kaybederek düştü.

Ağır yaralanan Prof. Dr. Kartal, kaldırıldığı Çarşamba Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık durumu ağır olan Prof. Dr. Kartal, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah yaşamını yitirdi. Evli olan Prof. Dr. Kartal'ın cenazesinin Çarşamba İlçesi'nde toprağa verileceği bildirilirken, acı haberle yakınları, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ndeki akademisyenler ve öğrencileri yasa boğuldu.

 

DUT AĞACINDAN DÜŞEN PROFESÖR ÖLDÜ

Kaynak:Haber Kaynağı