DÜŞEN HELİKOPTER BULUNDU

DÜŞEN HELİKOPTER BULUNDU

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da bölgeye giderken, çevrede aramalarını sürdüren diğer ekipler de helikopterin düştüğü yere yönlendirildi.

İzmit Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra Kartepe ilçesi Karaardıçlı mevkiine düşen askeri helikopterde bulunan . Şehit 4 mürettebatın cansız bedenine ulaşıldı.

KURTULAN OLMADI

İzmit Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra radardan kaybolan askeri helikopterin Kartepe ilçesinin Karaardıçlı bölgesine düştüğü belirlendi.

HELİKOPTERİN YERİ BELİRLENDİ

Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya eğitim maksadıyla gitmek üzere havalandıktan kısa süre sonra radarda kaybolan S-70B Sikorsky tipi helikopterin yeri belirlendi. Saat 21.00 sıralarında arama kurtarma ekiplerinin bir bölümünün kaydırıldığı Kartepe'nin kayak merkezi ve otel bölgesinin arka bölümündeki ağaçlarla kaplı olan Karaardıçlı mevkiine helikopterin düştüğü anlaşıldı. 

Saat 22.30 sıralarında Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele'nin de olay yerine hareket ettiği öğrenildi. Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da bölgeye giderken, çevrede aramalarını sürdüren diğer ekipler de helikopterin düştüğü yere yönlendirildi. 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı