DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICININ BABASI BODRUMLU ÇIKTI

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICININ BABASI BODRUMLU ÇIKTI

Geçen yıl Adele'nin Grammy ödüllerini kazanınca merak edip araştırdığını belirten Asar, "Ailesine baktığımda annesinin yıllar önce benim birlikte olduğum İngiliz kadın olduğunu öğrenince şoke oldum. 

Bodrumlu şarkıcı Mehmet Asar'ın yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. "Dünyaca ünlü şarkıcı Adale'nin babası benim. İsterlerse DNA testine girerim" dedi.Dha'nın haberine göre Mehmet Asar Adale'nin annesi ile 2 hafta birlikte olmuş.

ANNESİ İLE BİRLİKTE OLDUM

Bodrum'da yaşayan 52 yaşındaki Mehmet Asar, 1987'nin Temmuz'unda ülkeye tatile gelen, Adele'in annesiyle birlikte olduğunu, ertesi sene mayıs ayında doğan ünlü İngiliz şarkıcı Adele'nin kendi çocuğu olduğunu öne sürdü.

BODRUMDA MÜZİSYEN

Bodrumlu yaşayan yöresel saz ustası ve yöresel şarkıcı Mehmet Asar, ilginç iddiasıyla dikkati çekti. Bir röportajında Türk olduğunu söyleyen 1988 Mayıs doğumlu Adele'nin babasının kendisi olduğunu öne sürdü. 

ABD'de yaşayan İngiliz şarkıcı Adele'in annesi Penny Adkins'in tatil için Bodrum Gümbet'e geldiğini, taksi şoförlüğü yaparken tanıştığını söyleyen Mehmet Asar, "Annesi ve arkadaşlarına iki hafta boyunca Bodrum koylarını ve Denizli Pamukkale'yi gezdirdim. Bana kendisini hemşire olarak tanıttı. 

İKİ HAFTA BOYUNCA BERABERDİK

O sırada birbirimizden hoşlandık, sevdik. İki hafta boyunca birlikte olduk. Daha sonra tatilini uzattı, bir ay sonra İngiltere'ye döndü. Ardından iki kez daha Bodrum'a geldi, 1 ay kaldı. Sonra dönerken, beni götürmek istedi. 

Ancak ben İngiltere'de değil Bodrum'da yaşamak istediğimi, istiyorsa burada kalabileceğini söyledim. Memleketine döndü. Birkaç kez telefonla görüştük. O zamanın şartlarında telefonla görüşmek hem zor hem pahalıydı. Ondan sonrada görüşemedik. Annesiyle birlikte olduğumuz tarihle, Adele'nin doğum tarihleri birbirine tam olarak uyuyor" dedi.

PARMAKLARINDAN ÇIKARIM YAPTI

Geçen yıl Adele'nin Grammy ödüllerini kazanınca merak edip araştırdığını belirten Asar, "Ailesine baktığımda annesinin yıllar önce benim birlikte olduğum İngiliz kadın olduğunu öğrenince şoke oldum. 

Sevdiğim kadın, Adele'in annesiydi. Yıllar geçmesine rağmen değişmemişti. Ardından Adele'in hareketlerini incelediğimde çene, göz, yüz yapısı, saçları ve konserler sırasında sağ elini kaldırdığında 3. ve 4. parmaklarının bitişik olduğunu gördüm. 

Daha çok şaşırdım çünkü, benim sağ elimin 3. 4. parmakları da kaldırdığımda bitişiktir. Ayrıca Adele'nin söylediği şarkılarda yaptığı vurgular, benim söylediğim eserlerdeki vurgulara çok benziyor bu da genetik olabilir" dedi.

O YILDAN SONRA HİÇ EVLENMEDİM

Taksicilik yaptıktan sonra devlet memuru olarak çalıştığı söyleyen Asar, Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü'nden emekli olduktan sonra yöresel şarkıcı olarak çalışmalarına devam ettiğini belirterek, "Adele'in annesini tanıdıktan sonra bugüne kadar hiç evlenmedim. 

Yıllarım O'nu düşünmekle geçti. Birkaç kez telefonla görüştük. Şimdi Adele'nin gerçekleri öğrenmesini istediğim için bunu açıklamak zorunda kaldım, Adele ve annesini Bodrum'a davet ediyorum. Gelsinler burada tatil yapsınlar, tanışalım. Adele'nin babası olduğumu düşünüyorum, hissediyorum. 

DNA TESTİ YAPTIRIRIM

Adele isterse O'nun için DNA testi bile yaptırırım. Bu konuda bilinmesini istediğim en önemli şey de hiçbir beklentim yok. Ben Bodrumluyum ve halim vaktim yerimde, sadece kızım gerçekleri bilsin istiyorum" dedi. Asar, Adele ve annesini Bodrum'a davet etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı