DÜNYACA ÜNLÜ MANKEN YIRTIK ELBİSEYLE PODYUMA ÇIKTI

DÜNYACA ÜNLÜ MANKEN YIRTIK ELBİSEYLE PODYUMA ÇIKTI

DÜNYACA ünlü Rus manken Irina Shayk, Antalya'daki defileye yırtık elbiseyle çıktı.

Roberto Bravo firmasının kendisi için tasarladığı kolyeyi tanıtan Shayk'ın derin göğüs dekoltesiyle dikkat çeken elbisesinin, bacaklarını örten tülünde yırtıklar olması izleyenlerin dikkatini çekti.

Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Rus manken Irina Shayk, Antalya'da, bu yıl 18'incisi düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıktı. Shayk, defilede üç ayrı elbise ve bir mücevher firmasının kendisi için tasarladığı bir kolyeyi tanıttı. Dünyaca ünlü Rus manken için Dosso Dossi'nın gerçekleştirildiği Antalya Expo Center'da 'Moda Değirmeni' adıyla sonbahar temalı özel bir podyum hazırlandı. Dosso Dossi defilesinin ilk mankeni olarak podyuma çıkan Irina Sahyk, podyumda ilk olarak Velvet markalı, yere kadar uzanan siyah bir elbise ve kırmızı ayakkabıları taşıdı.

ELBİSESİNDEKİ YIRTIKLAR

Shayk ikinci kez podyumda çıktığında üzerinde Roberto Bravo tarafından kendisine özel hazırlanan, firmanın Global Warming koleksiyonundan inci, renkli safir, pırlanta ve özel kesim yeşim taşları kullanılan kolye vardı. Dünyaca ünlü model podyumda taşıdığı kolyeden daha çok elbisesindeki yırtıkla dikkat çekti. Irina Shayk'ın derin göğüs dekoltesiyle dikkat toplayan elbisesi, bacaklarını örten tülün dikiş yerlerinden patlama yaptı. Patlamalar ön tarafta 5, arka tarafta 10 santimetreye yakın yırtık oluşturdu. 

SHAYK KAPANIŞI YAPTI

Demet Akalın'ın mini konseriyle devam eden defilede Rus Model Irina Shayk, Delfin markasının jean tasarımlarıyla üçüncü kez podyumda yer aldı. Rus model, Sento Stefano markalı kıyafetle 4'üncü kez podyumda boy gösterdiğinde boyundan bağlı ve yine yerlere kadar uzanan, üzerinde tavus kuşu desenlerinin bulunduğu elbiseyi sundu. Shayk, bu elbisenin üzerine, Rus kadınlarının soğuk kış aylarındaki tercihi kalpak ve kaban alarak podyumda yürüdü. Diğer mankenler krem rengi bir koleksiyonla podyuma çıkarken Irina Shayk'ın tercihi kırmızıdan yana oldu. Shayk, defilesini seyircileri alkışlayarak ve öpücük atarak kapattı.

Kaynak:Haber Kaynağı