DÜĞÜN YOLUNDA FACİA 2 ÖLÜ 5 YARALI

DÜĞÜN YOLUNDA FACİA 2 ÖLÜ 5 YARALI

Kaza, öğle saatlerinde Gaziantep- Nizip karayolunun 6'ncı kilometresinde meydana geldi

GAZİANTEP’te, düğüne katılmak isteyenlerin bulunduğu otomobil, hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen hafif ticari araçla çarpıştı.

19 VE 20 YAŞINDA 2 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada düğüne giden 20 yaşındaki Eyüp Yıldırım ile 19 yaşındaki Cafer Yıldırım öldü, 6 kişi de yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Gaziantep- Nizip karayolunun 6'ncı kilometresinde meydana geldi. Nizip'ten yola çıkan ve Gaziantep'teki bir akrabalarının düğününe katılmak isteyen İbrahim Halil Alpaslan yönetimindeki 21 EA 141 plakalı otomobil, hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen İbrahim Oğuz yönetimindeki 27 R 4642 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın ardından araçlar hurdaya dönerken, otomobilde bulunan Eyüp Yıldırım olay yerinde öldü, akrabası olan 19 yaşındaki Cafer Yıldırım ise götürüldüğü Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. 

YARALI 3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan İbrahim Halil Alpaslan, Abdurrahman Kalkan, İbrahim Oğuz ve isimleri öğrenilemeyen 3 kişi ise ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla kentteki hastanelere götürülerek tedaviye alındı.

Kaza haberini alarak olay yerine gelerek Eyüp ve Cafer Yıldırım’ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Eyüp ve Cafer Yıldırım’ın cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Gaziantep'te düğüne gidenleri taşıyan otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan Mehmet Çevik tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çevik'in ölümüyle kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 3'e yükselirken, 5 yaralının tedavilerine ise devam ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı