Drogba'da işler karışıyor mu?

Drogba'da işler karışıyor mu?

İmzayı attı, stada geldi, sağlık kontrolünden de geçti... Hatta ismi yeni listeye bile eklendi.

Drogba'da işler karışıyor
12.02.2013 09:06

Fanatik Gazetesin de yer alan bir habere göre Galatasaray'ın bomba transferi Drogba'da işler Karışıyor. Yıldız oyuncunun lisans sorunu hala çözülememiş durumda. Haber şu şekilde.
 
LİSANS SORUNU ÇÖZÜLEMEDİ 
İmzayı attı, stada geldi, sağlık kontrolünden de geçti... Hatta ismi yeni listeye bile eklendi.
 
Artık Galatasaraylılar onu Sarı-Kırmızılı formayla görmek istiyor ama Drogba'nın Çin'deki eski kulübü de FIFA da lisans sorununu uzattıkça uzatıyor
 
Galatasaraylılar uzun bekleyişin ardından Didier Drogba’ya kavuştu, ama hâlâ o anın hayalini kuruyor. O an da yıldız oyuncunun Sarı-Kırmızılı formayı giyip sahaya çıkacağı gün. İmzayı atan, adı Şampiyonlar Ligi sınavı öncesinde yeni listeyle UEFA’ya bildirilen, Arena’da Antalya maçını izleyen ve dün de sağlık kontrolünden geçen Drogba’nın lisans problemi ise hâlâ çözülebilmiş değil. Çin’deki eski kulübü Shanghai Shenhua ile FIFA’lık olan golcüye dava sürecinde geçici oynama belgesi verilmesi bekleniyor. Cim Bom’un kurmayları da bu yönde sıkı bir çalışma yürütüyor. Ancak Çinliler de FIFA da uzattıkça uzatıyor. Teknik direktör Fatih Terim, “Eğer işlemler tamamlanırsa Akhisar maçında oynar” mesajları verirken, kimse aksi bir sonucu düşünmek dahi istemiyor. Tablonun en geç perşembe gününe kadar netleşeceği de edinilen bilgiler arasında.