Drogba rüzgarı başlıyor

Drogba rüzgarı başlıyor

Galatasaray yeni bombasını özel uçakla İstanbul'a getiriyor.

Drogba rüzgarı başlıyor
06.02.2013 17:48
 
 
Galatasaray yeni bombasını özel uçakla İstanbul'a getiriyor.
 
Sarı kırmızılı yönetim tıpkı Sneijder'de olduğu gibi Drogba'yı da cuma günü saat 16.00'da özel uçakla İstanbul'a indirecek. Genel Havacılık Terminali'ne inecek olan Drogba'yı binlerce sarı kırmızılı taraftarın karşılayacağı öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetim karşılama anında bir izdiham yaşanmaması için özel bir güvenlik firması ile anlaşarak, havalimanında ayrı bir güvenlik önlemi daha aldıracak. 
 
Drogba'nın Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçerek, teknik direktör Fatih Terim ve takım arkadaşları ile tanışacak. Cumartesi günü Etiler Liv Hospital'de sağlık kontrolünden geçecek olan Fildişili golcü pazar günü Galatasaray-Antalyaspor maçını tribünden izleyecek. Ünlü yıldız önümüzdeki hafta geçici lisansının çıkacağı tahmin ediliyor. Lisansı çıktıktan sonra Galatasaray forması resmi olarak ilk kez Akhisar deplasmanında giyecek. Drogba bir aksilik yaşanmadığı takdirde sarı kırmızılı forma ile Shalke maçında Galatasaray taraftarlarının huzuruna çıkması planlandı.
 
SNEİJDER A2 MAÇINDA FORMA GİYDİ
 
G.Saray'ın yeni transferi Sneijder'in Antalya maçında forma giyme şansı arttı. Bir gün önce takımdan ayrı çalışan Sneijder bugün A2 takımı ile yapılan hazırlık maçında yeraldı ve başarılı futbolu ile göz doldurdu. Sarı kırmızılılar A2 takımını 6-0 yenerken, Sneijder bir gol attı. G.Saray'ın diğer gollerini Amrabat 3, Felipe Melo ve Yekta Kurtuluş attı. Teknik direktör Fatih Terim'in Sneijder'e Antalya maçında daha fazla süre vermesi bekleniyor. G.Saray, Antalya maçı hazırlıklarını yarın saat 12.00'de yapacağı antrenman ile sürdürecek.