Drogba İstanbul'da

Drogba İstanbul'da

Galatasaray'ın dünyaca ünlü transferi Fildişi Sahilli oyuncu Didier Yves Drogba, İstanbul'a geldi.

DROGBA İSTANBUL'DA
 
 
Galatasaray'ın dünyaca ünlü transferi Fildişi Sahilli oyuncu Didier Yves Drogba, İstanbul'a geldi. 
Sarı-kırmızılı takımın 1,5 futbol sezonu için renklerine bağladığı Fildişi Sahilli futbolcuyu taşıyan özel uçak saat 17.30 sularında Atatürk Havalimanı'na indi. Fildişi Sahilli oyuncu ve beraberindekileri taşıyan uçak, özel jetler için kullanılan hangara alındı. 
Özel jette Drogba ve aile bireyleriyle birlikte Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, Sportif Koordinatör Bülent Tulun ve menajeri Ceylan Çalışkan da bulundu. Uçağı havalimanında Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak ve kulüp yetkilileri karşıladı. 
Drogba uçaktan inerken merdivenlerinde kendisine verilen sarı-kırmızılı bayrağı açtı ve basın mensuplarına poz verdi. 
Drogba daha sonra araçla Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yaptı. 
 
DİDİER DROGBA, FATİH TERİM'LE BULUŞTU
 
Ailesiyle birlikte İstanbul'a gelen Fildişi Sahilli oyuncu Didier Drogba, bir süre havalimanında dinlendikten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçiş yaptı. Drogba, Florya'da İkinci Başkan Ali Dürüst ve teknik direktör Fatih Terim ile buluştu. 
Didier Drogba'yı aralarında gördüğü için çok mutlu olduğunu ifade eden Terim, "Drogba, dünyanın en önemli, en meşhur, en kariyerli oyuncularından birisi. Burada Drogba gibi önemli bir ismi kazandıran sayın Başkan'ımıza, değerli yönetim kurulu üyelerimize ve emeği geçen tüm profesyonel arkadaşlara teşekkür ediyorum. Umarım hep birlikte güzel güzel maçlarımıza, hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Önemli bir isim, önemli bir kariyer... Kendisini burada görmekten ötürü çok mutluyum. O da burada taraftarlarımızla, takımımızla, Galatasaray camiasıyla kendisini evinde gibi hissedecektir. Galatasaray'ın 25 aslanına bir aslan daha katıldı. Arkadaşlarıyla da yarın beraber olacak. Hepsi Galatasaray için çok önemli oyuncular. Bir önemli oyuncu daha geldi. Galatasaray'a hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu. 
Didier Drogba ise Fatih Terim ile daha önce de karşılaştıklarını söyleyerek, "Burada olmaktan ötürü çok mutluyum. Benim için yeni bir macera olacak. Kulüp ve taraftarlar için başarılı olabilmek adına elimden gelenin en iyisini yapacağım" ifadelerini kullandı.