DOREMİ’NİN SAHİBİNİN SIR İNTİHARI

DOREMİ’NİN SAHİBİNİN SIR İNTİHARI

İşte gelişmeler…

İşadamı Mehmet Sinan Kenanoğlu, Büyükdere Caddesi üzerinde aracının içinde başından vurulmuş olarak ölü bulundu. Araçta bir tabanca bulundu. Kenanoğlu'nu öldüren kurşunun bu silahtan çıkıp çıkmadığı bilinmiyor. Polisin olayı aydınlatmaya yönelik soruşturması sürüyor.

İç giyim firması Do-Re-Mi'nin sahibi, işadamı Mehmet Sinan Kenanoğlu (55), Beşiktaş Büyükdere Caddesi üzerinde, 34 HS 4983 plakalı aracının içinde başından vurulmuş olarak ölü bulundu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Mehmet Sinan Kenanoğlu'nun yaşamadığı anlaşıldı.

ARAÇTA BİR TABANCA BULUNDU

Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek, olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olayın olduğu yere gelen uzman ekipler araçta ve çevrede inceleme yaptı. Aracın içinde bir tabanca bulundu. Kenanoğlu'nu öldüren bu silahtan çıkıp çıkmadığı balistik ve olay yeri incelemesinin ardından belli olacak.

MHP İL YÖNETİMİNDE GÖREV ALMIŞTI

Edinilen bilgiye göre ilk bulguları değerlendiren polis, ağırlıklı olarak intihar ihtimali üzerinde duruyor. Kenanoğlu, kısa süre öncesine kadar MHP İstanbul İl Yönetimi'nde Divan Kurulu üyesi olarak görev yapmıştı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

"İLK BULGULARA GÖRE OLAY İNTİHAR"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Do-Re-Mi firmasının sahibi Mehmet Sinan Kenanoğlu'nun Beşiktaş Büyükdere Caddesi üzerinde otomobilinin içinde ölü bulunmasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Görevlilerimizce ilk bulgulara göre olayın intihar olduğu değerlendirmekte olup, olay ile ilgili geniş çaplı araştırmalara devam edilmektedir" denildi.

Emniyet'ten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"13.11.2014 günü saat 15:30 sıralarında haber merkezinin 155 hattına, Beşiktaş İlçesi Garanti Bankası Genel Müdürlüğü önünde 34 HS 4983 plaka sayılı araçta yaralı bir şahsın olduğu bildirilmesi üzerine, olay yerine polis, 112 ve itfaiye ekipleri sevk edilmiştir.

Bahse konu olay yerinde araç içerisinde yaralı şahsın olduğu, aracın kapılarının kilitli olduğu tespit edilmiş ve itfaiye ekiplerince aracın camı kırılarak açılması sağlanmıştır. 112 ekiplerince araç içerisindeki şahsın Eks olduğu bildirilmiştir. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme görevlilerince araç içerisindeki şahsın Mehmet Sinan Kenanoğlu isimli kişi olduğu ve yine araç içerisinde adına ruhsatlı tabanca bulunduğu tespit edilmiştir.

Görevlilerimizce ilk bulgulara göre olayın intihar olduğu değerlendirmekte olup, olay ile ilgili geniş çaplı araştırmalara devam edilmektedir."

CESEDİ ADLİ TIP'A KALDIRILDI

Beşiktaş Büyükdere Caddesi'nde otomobilinin içinde ölü bulunan Do-Re-Mi firmasının sahibi Mehmet Sinan Kenanoğlu'nun cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kenanoğlu'nun ölümünün ardından, Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri ile Cumhuriyet Savcısı otomobilin içinde ve ceset üzerinde inceleme yaptı. İncelemenin ardından, Mehmet Sinan Kenanoğlu'nun cesedi cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Otomobil de çekici ile otoparka götürüldü.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı