Donuyorum Diyenlere; Burası Antalya

Donuyorum Diyenlere; Burası Antalya

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde tatil yapan Alman Adreas Sidon ve kızı 19 yaşındaki Mandana Sidon, Kleopatra Plajı'nda tek başlarına deniz keyfi yaptı.

Burası Antalya
Bir çok yerinde kar esareti yaşanan Türkiye'de denize girenler de var.
Özgür YILMAZ/ ALANYA (Antalya)
 
 
 DONDURUCU soğuk ve kar yurdun büyük bölümünde hayatı olumsuz etkilerken, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde tatil yapan Alman Adreas Sidon ve kızı 19 yaşındaki Mandana Sidon, Kleopatra Plajı'nda tek başlarına deniz keyfi yaptı.
 
Türkiye soğuk ve karlı havanın etkisinde kalırken Alanya'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Gece hava sıcaklığının 3 dereceye kadar düştüğü Alanya'da, gündüz hava sıcaklığı 12, deniz suyu sıcaklığı 18 derece olarak kaydedildi. Güneşli havayı fırsat bilen tatilciler, soluğu Kleopatra Plajı'nda aldı. Plajdaki şezlonglarda güneşlenen tatilciler, kitap okuyup uzun süre dinlendi. Bazı tatilciler ise sahilde yürüyüş yaptı. 
 
Almanya'dan tatile gelen Andreas Sidon, 4 yıldır Alanya'ya tatile geldiğini, deniz, güneş ve kalenin çok güzel olduğunu belirtti. Kızı Mandana Sidon ise kış olmasına rağmen denize girebildiği için çok mutlu olduğunu, deniz ve güneşli havanın tadını doyasıya çıkardığını söyledi.