DONANMA KOMUTANI DA ORTAYA ÇIKTI

DONANMA KOMUTANI DA ORTAYA ÇIKTI

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Genelkurmay Başkanlığı’na vekaleten atanan 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'ın “Temas kuramıyoruz” dediği donanma komutanı Veysel Kösele için açıklama yaptı

Dün gece başlayan darbe girişiminde kendisinden haber alınamayan donanma komutanıda ortaya çıktı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın önemli isimlerinden, darbeci askerler tarafından rehin alınan Donanma Komutanı Veysel Kösele'nin kurtarıldığı açıklandı. Veysel Kösele daha önce  balyoz,askeri casusluk ve Ergenekon soruşturmalarında gözaltına alınmış 5 gün cezaevinde kalmıştı.

GÖLCÜK'E FIRKATEYN İLE GETİRİLDİ

Darbe girişimi sırasında kaçırılan ve darbeci askerler tarafından rehin alınan Donanma Komutanı Veysel Kösele’nin kurtarıldığı ve Gölcük’e getirildiği açıklandı. 

TEMES KURAMIYORUZ DENMİŞTİ

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Genelkurmay Başkanlığı’na vekaleten atanan 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'ın “Temas kuramıyoruz” dediği donanma komutanı Veysel Kösele için açıklama yaptı. 

SAVUNMA BAKANI TEMAS HALİNDEYİZ DEMİŞTİ

Bakan Işık, “Donanma komutanıyla irtibat halindeyiz” dedi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kösele’nin kurtarıldığını ve Gölcük’e getirildiğini açıkladı. Alınan bilgiye göre Donanma Komutanı’nın da bulunduğu 10 gemi denize açıldı. Kösele’nin de bulunduğu gemi daha sonra Gölcük’e döndü.

Kaynak:Haber Kaynağı