DOLMABAHÇE SALDIRISINI İŞTE BU ÖRGÜT YAPMIŞ

DOLMABAHÇE SALDIRISINI İŞTE BU ÖRGÜT YAPMIŞ

Dolmabahçe Sarayı’ndaki saldırıyı ünlü terör örgütü üstlendi.

Türkiye’yi korkutan saldırının ayrıntıları ortaya çıkmaya devam ediyor.

Halkın Sesi internet sitesinde yayınlanan ‘Berkin Elvan’ın katillerini istiyoruz‘ başlıklı açıklamada Fırat Ö.’nün DHKP-C üyesi olduğu duyuruldu.

Açıklamada “AKP’nin Başbakanlık çalışma ofisi olarak kullandığı İstanbul Dolmabahçe Sarayı’na Berkin Elvan’ın katillerini koruyan AKP’den hesap sormak için saat 14:30’da bir savaşçımız tarafından silahlı eylem gerçekleştirilmiştir” ifadeleri kullanıldı. 

diken.com.tr sitesinin haberine göre;  açıklamada “Bir savaşçımız bir damladır. Denizde bir damla ama o damla denizin tüm özelliklerini taşıyan bir damla. Korkun o bir damladan çünkü o damlaların içinde boğulacaksınız. Savaşçımız, tüm halkımızın öfkesine tercüman olmuştur” denildi.

Yeni eylemler düzenleneceği mesajı

Öte yandan DHKP-C’nin açıklamasında “Zulmün saraylarını sarsan depremlerle geliyoruz. Bekleyin!” ifadeleriyle yeni eylemler düzenleneceğine dair bir mesaj verildi:

“Tüm dünyaya çok açık ilan ediyoruz, halk çocuklarının katillerini koruduğunuz sürece sizin çocuklarınızı da hedef alacağız. Sonra kimse bize babalarının, annelerinin suçunu oğlu kızı çekmemeli demesin. Çekecek! Değil mi ki tüm acılarımızın sorumlusu katilleri koruyor, kolluyorsunuz, o zaman çekeceksiniz. İstifa edin. Aksi takdirde kendi çocuklarınızın katili siz olacaksınız.”

Açıklama “Gözaltına alınan savaşçımızın saçının teline vereceğiniz zararın bedelini ödersiniz” notuyla sona erdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı