DOKTOR HIRSIZLARA SESLENDİ: BİLGİSAYARLARI GERİ GETİRİN

DOKTOR HIRSIZLARA SESLENDİ: BİLGİSAYARLARI GERİ GETİRİN

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'ne giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler hasta bilgilerinin bulunduğu 3 bilgisayarı çaldı. Hırsızlara seslenen doktor, "Bu bilgisayarlar hastalarımızın sağılığı için...

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'ne giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler hasta bilgilerinin bulunduğu 3 bilgisayarı çaldı. Hırsızlara seslenen doktor, "Bu bilgisayarlar hastalarımızın sağılığı için önemli. Bilgisayarları götüren arkadaşlarımızın geri getirmelerini istiyoruz" dedi.

Olay dün gece Yeni Mahalle'deki 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler sağlık merkezinin pencerelerini kırarak içeri girip masalarda bulunan 3 bilgisayarı alıp kaçtı. Sabah sağlık merkezine gelen Doktor İsmet Turgut bilgisayarların masada olmadığını görünce yetkilileri bilgi verdi. Doktor Turgut şöyle dedi:

"Kim ne amaçla çalmışsa lütfen bilgisayarları geri getirsin. Çünkü içinde binlerce hastaya ait bilgiler var. Bu bilgisayarların hiçbir maddi değeri yok. Ama bizim ve hastalarımızın sağlığı için çok kıymetli. Biz bu bilgilere bakarak hastalarımızın sağlığı ile ilgili pozisyon alıyoruz. Hastalarımızın mağdur olmaması için bu bilgisayarları götüren arkadaşlarımızın mümkünse geri getirmelerini istiyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı