DOĞAN HOLDİNG'TEN POLİS BASKINI AÇIKLAMASI

DOĞAN HOLDİNG'TEN POLİS BASKINI AÇIKLAMASI

Polis, sabah erken saatlerde Doğan Holding'in merkezinin bulunduğu Üsküdar'daki binasını bastı.

Doğan Holding'e yapılan operasyonlar bitmek bilmiyor. Bu kez holdin merkezine baskın yapıldı. Doğan'dan yapılan açıklamada operasyonun kendilerine değil şirket hukuk müşavirine yönelik olduğunu duyurdu. İşte ayrıntılar.

ÜSKÜDAR MERKEZ BİNASINDA

Polis, sabah erken saatlerde Doğan Holding'in merkezinin bulunduğu Üsküdar'daki binasını bastı.

Doğan Holding Avukatı Erem Turgut Yücel ile şirketin eski CEO'su ve Doğan Holding şirketlerinde yöneticilik yapan Yahya Uzdiyen de evinde gözaltına alındı.

DOĞAN'DAN AÇIKLAMA.

Doğan Holding’ten bu sabah yapılan aramalarla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklama şöyle;

“Bu sabah Şirketimiz Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel’in ve eski yöneticimiz Yahya Üzdiyen’in, daha önce Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu’nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında ev ve ofislerinde arama yapılmış ve kendileri gözaltına alınmıştır. 

Söz konusu arama işlemi sadece adı geçen yöneticilerimizin şahsi çalışma ofislerinde yapılmış olup, Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarının faaliyetlerini etkileyen herhangi bir durum bulunmamaktadır. Şirketimiz ve bağlı ortaklıkları faaliyetlerine aynen ve kesintisiz olarak devam etmektedir. Konu ile ilgili yeni bir gelişme olduğu takdirde ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır”

İlgili Haberler