DİYARBAKIR'DA  SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

DİYARBAKIR'DA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

DİYARBAKIR'da silah kaçakçılığı kapsamında yürütülen çalışmalarda, kaçak 2 G-1 piyade tüfeği, 2 tabanca ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi.Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, ilde 'Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı'...

DİYARBAKIR'da silah kaçakçılığı kapsamında yürütülen çalışmalarda, kaçak 2 G-1 piyade tüfeği, 2 tabanca ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

5 ADRESE ANİ BASKIN

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, ilde 'Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı' yapanlara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, polis ekiplerince 7 nisan günü 5 adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendiği belirtildi.

4 ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI

Operasyonda 2 G-1 piyade tüfeği, 2 tabanca, farklı çaplarda 373 fişek, 2 adet 7,62 x 51 mm çapında kovan, 8 şarjör, 1 dipçik, kabza ve tetik tertibatları, 1 G-1 marka tüfeğe ait namlu, 18 silah aparatı, 8 değişik ebatlarda matkap ucu, silah temizleme aparatları ve kutusu ele geçirildiği kaydedildi. Malzemelerle ilgili olarak gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ünün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı 1 şüphelinin ise adli mercilere sevk edildiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı