DİYARBAKIR'DA AVM DE İNDİRİM İZDİHAMI

DİYARBAKIR'DA AVM DE İNDİRİM İZDİHAMI

DİYARBAKIR'da bir AVM'de yeni açılan beyaz eşya mağazası ürünlerde fiyatlarda yarıya yakın indirim uygulayınca izdiham oldu. Mağazanın kapılarının açı...

DİYARBAKIR'da bir AVM'de yeni açılan beyaz eşya mağazası ürünlerde fiyatlarda yarıya yakın indirim uygulayınca izdiham oldu. Mağazanın kapılarının açılmasıyla birlikte koşarak içeriye girenler, vitrinlerdeki teşhir ürünlerini bile aldı.

Merkez Bağlar İlçesi'ndeki bir AVM'de bugün açılan beyaz eşya ile mutfak ve çeyizlik ürünler satan bir mağaza açılış nedeniyle ürünlerinde yarı yarıya indirim uygulayacağını duyurdu. Sabah saatlerinde mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturanlar, mağaza kapısının açılmasını beklerken, polis ekipleri önlem aldı.

Mağazanın kapılarını açması ile birlikte koşarak içeriye girenler arasında yere düşenler oldu. Müşteriler teşhirde bulunan başta televizyonlar olmak üzere diğer ürünleri yerinden sökerek indirdi. 10 dakika içerisinde mağaza boşaltırken, izdihamda zaman zaman ezilme tehlikesi geçirenler oldu.

Mağaza Müdürü Eyüp Sabri Gençoğlu, Mardin ve Diyarbakır'da toplam 9 mağazalarının bulunduğunu ve bunlara bir yenisini eklediklerini söyledi. Yeni açılan mağazaları için 400 bin liralık 'zarar bütçesi' beyan ettiklerini belirten Gençoğlu, bütün markaları birleştirerek yeni mağazayı açtıklarını söyledi. Böyle bir izdiham beklediklerini belirten Gençoğlu, tüm ürünlerin stoklarında yeteri kadar mevcut olduğunu söyledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı