DİREKSİYON BAŞINDA ÖLÜ BULUNDU

DİREKSİYON BAŞINDA ÖLÜ BULUNDU

KONYA'da 36 yaşındaki Ahmet Koç, aracının direksiyonunda ölü bulundu. Koç'un vücudunda darp ve yara izine rastlanılmazken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucunda belli olacak.Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Harmancık...

KONYA'da 36 yaşındaki Ahmet Koç, aracının direksiyonunda ölü bulundu. Koç'un vücudunda darp ve yara izine rastlanılmazken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucunda belli olacak.

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Harmancık Mahallesi Büyükbayram Sokak içerisinde meydana geldi. İddiaya göre yol kenarında park halinde bulunan 42 FJ 265 plakalı, bagajı valiz ve çanta yüklü hafif ticari araçta Ahmet Koç'u hareketsiz halde gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ahmet Koç'un öldüğünü saptadı. Yapılan incelemede Ahmet Koç'un vücudunda darp ve yara izine rastlanılmadı.

Ahmet Koç'u akşam saatlerinde de araçta gördüğünü belirten bir vatandaş, "Akşam 4 gibi yine direksiyon başında gördüm. Aradan biraz zaman geçti ve yine bu taraflara geldiğimde bu kişi yine direksiyon başındaydı. Bende merak edip uyandırmaya çalıştım. Hareket etmeyince durumu polise bildirdim" dedi. Sağlık ekiplerinin ilk belirlemelerine göre kalp krizi sonucu öldüğü belirtilen Ahmet Koç'un kesin ölüm sebebi yapılacak otopsi sonunda belli olacak. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Kaynak:Haber Kaynağı