DİNİ NİKAHLI KOCA DEHŞETİ 1 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI

DİNİ NİKAHLI KOCA DEHŞETİ 1 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde dini nikahla birlikte yaşadığı 2 aylık hamile 24 yaşındaki Ayşe Kocaoğlu’nu av tüfeğiyle yaralayıp, annesi Şule Kocaoğlu’nu öldürdüğü iddia edilen Gökhan A.’nın yakalanması için polis operasyon...

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde dini nikahla birlikte yaşadığı 2 aylık hamile 24 yaşındaki Ayşe Kocaoğlu’nu av tüfeğiyle yaralayıp, annesi Şule Kocaoğlu’nu öldürdüğü iddia edilen Gökhan A.’nın yakalanması için polis operasyon başlattı.

DİNİ NİKAHLI EŞİ

Olay, saat 21.30 sıralarında Karaçulha Mahallesi’nde 3 katlı apartmanın 1’inci katında meydana geldi. Gökhan A., dini nikahla bir süredir birlikte yaşadığı Ayşe Kocaoğlu ve annesi Şule Kocaoğlu ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Gökhan A. iddiaya göre, av tüfeğiyle Ayşe Kocaoğlu’nu sol omzundan, kaçmaya çalışan Şule Kocaoğlu’nu da sırtından vurdu. Silah seslerini duyan komşular polise haber verirken, Gökhan A. yaya olarak kaçtı.

KURTARILAMADI

Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından Fethiye Letoon Hastanesi’ne götürülen Şule Kocaoğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 2 aylık hamile olduğu belirtilen Ayşe Kocaoğlu ise Fethiye Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.

Evde ve çevrede inceleme yapan polis, Gökhan A.’nın yakalanması için operasyon başlattı.

Komşuları, Ayşe Kocaoğlu’nun önceki eşinden 2 çocuğu olduğunu, Gökhan A. ile de 2 aydır birlikte yaşadığını öne sürdü.


Kaynak:Haber Kaynağı