DİLİPAK: İKİ  BAKANIN DAHA KASETLERİ ÇIKIYOR!

DİLİPAK: İKİ BAKANIN DAHA KASETLERİ ÇIKIYOR!

İKİ BAKANIN DAHA KASETLERİ VE DOSYALARI YOLDA!

Hükümetin medyadaki seslerinden Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak habervaktim.com da bugünkü köşesinde çok çarpıcı satırlar kaleme aldı ve şu iddiada bulundu:

“Şimdi 2 bakanın daha adı ortaya atılacak. Kasetler, dosyalar havada uçuşacak..”

İşte Dilipak’ın “Hukuk devleti” başlıklı o yazısından ilgili bölüm:

“(…) O kadar çok senaryo var ki! Şimdi 2 bakanın daha adı ortaya atılacak. Kasetler, dosyalar havada uçuşacak.. AK Parti’de bir çözülme için ellerinden geleni arkalarına koymayacaklar.. Eğer bunu bu arada başarabilirlerse seçimi erteleyebilirler de.. Ama çok zor! Hatta imkansız.. 

Bir defa halk gerçeği gördü. Bu hükümete zarar vereni bu halk affetmez.. Hiçbir emrivaki siyasetinin başarı şansı yok. Geçmiş olsun.. Bu süreç içinde AK Parti’de inanılmaz bir hareketlilik ve dayanışma sözkonusu. MHP ve liberal kesimden AK Parti’ye ciddi bir kayma var. Cemaat yapısı hızla çözülmeye devam ediyor. Derin cemaat tartışmaları başladı..

Umarım AK Parti, kendi içindeki AKP’lileri de ayıklar.. Hatta, büyükşehir, il belediye başkan adaylarını da yeniden gözden geçirse ne iyi eder.. Zor bir döneme girerken daha dirençli, dürüst, bilgili ve cesur adaylara ihtiyaç var. Kaset ve dosyası bulunanlara yönelik tehdit ve şantaj ihtimalini de hesap etmek gerek.. İlçe belediye başkanları değil sadece, belediye meclis üyelerinin de derin ve paralel ilişkileri, kadın ve para konusunda muhteris olup olmadıkları ince elenip sık dokunması gereken bir durum..

Keşke bu adamlar elenmeden kendileri izin isteseler. Siyaset onlar için koruyucu kalkan değil, şimşek çeken bir parotöner olacak.. Dua ile istenen bir bela da olabilir bu durum onlar için. Yol yakınken dönsünler. Yoksa kendilerine de, partilerine de, ülkelerine de kötülük etmiş olurlar..

Bu arada, yargı, polis ve adliyedeki arınma hayati öneme haiz. Derin devlet ve paralel devlet, mübaşir ve gardiyan seviyesinde de örgütlü, bunu da haber vereyim. Belge de uydururlar, belge de imha ederler. Benden söylemesi.. Onun için partinin de, devletin de, aslında toplumun da, hepimizin genel anlamda bir arınmaya ihtiyacımız var.. (…)

Bütün iş mesela, sonuçta bizde, insanlarda bitiyor. Bütün bu olaylar, aslında olumsuz gizi gözükse de muhteşem bir arınma vesilesi ve bir bilinç oluşması anlamında son derece öğretici..

Sonuçta bizler, tarihin yaşayan tanıklarıyız.

Selâm ve dua ile.


 

Kaynak:Haber Kaynağı