Dilan ile uğraşmak yetmedi

Dilan ile uğraşmak yetmedi

1 Mayıs günü başına aldığı gaz bombası darbesi sonucu ağır yaralanan Dilan Alp'in bu kez avukatı ile uğraşmaya başladılar. Alp ailesinin avukatı Umut Alkaç, kendisini hedef gösterenler hakkında suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

1 Mayıs günü kutlamalar sırasında başına aldığı gaz bombası darbesiyle hastanelik olan, yoğun bakımda bir süre tutulduktan sonra başka hastaneye zorunlu sevk edilen Dilan Alp'in çilesi bitmedi. Dilan Alp'in avukatı da hedef gösterilmeye başlandı.

Dilan Alp'i marjinal militan ilan eden İstanbul Valisi Avni Mutlu'nun polisleri bu kez  de Dilan'ın avukatı Umut Alkaç'a kancayı takmış durumda.
1 Mayıs'ta elinde sapanla polise taş atan bir kişinin görüntülerini yandaş basına servis eden polis, görüntüdeki kişinin Alkaç olduğunu iddia etti.

Alp ailesinin avukatı Umut Alkaç, yayınlanan görüntüleri izlediğini ve komik bulduğunu söyledi. Dilan'ın avukatı olduğunu herkesin bildiğini belirten Alkaç, bu şekilde oluşturulan spekülasyonlarla davaya etki edilmeye çalışıldığını ifade etti. Alp ailesine kamuoyunda desteğin büyük olması nedeniyle aile ve ailenin avukatları hakkında karalama kampanyası yürütülmeye çalışıldığını belirterek, yakında kendisi ile ilgili bir soruşturma başlatılabileceğine işaret etti. Alkaç, sorumlular hakkında da suç duyurusunda bulunacağını söyledi.