DİKKAT BU İSLAMCI TERÖRİST EYLEM YAPACAK

DİKKAT BU İSLAMCI TERÖRİST EYLEM YAPACAK

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nden birimlere gönderilen yazı şöyle:

Emniyet, birimlerine şok bir yazı göndererek, Suriye ve Irak’ta katliamlarda bulunan radikal dinci terör örgütü Irak Şam İslam Devleti’nin (İŞİD) bir militanının “eylem yapmak üzere” Türkiye'ye giriş yaptığını duyurdu. AKP'nin her alanda iflas eden dış politikası sonucu, Türkiye sınırlarından diledikleri gibi giriş çıkış yapan, ülke içinde cirit atan islamcı Terör Örgütü mensuplarında birinin eylem için Türkiye2de bulunduğu duyuruldu.

EMNİYET AÇIKLAMASI

Emniyet, İŞİD’li teröristin “adının belirlenemediğini” de açıklayarak, özellikle halkın yoğun bulunduğu yerler ile batılı ülke elçiliklerinde önlemlerin sıklaştırılmasını istedi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nden birimlere gönderilen yazı şöyle:

“İŞİD’in Hama şehrinin doğusundaki Bel As Dağları Bölgesi’nde faaliyet yürüten grubuna mensup, adı tespit edilmeyen bir erkek şahsın eylem yapmak üzere 2 gün önce, yani 31 Mayıs 2014 tarihinde Hama kırsalından Türkiye’ye müteveccihen yola çıktığı şeklinde bilgilerin intikal ettiği bildirilmiştir.

FOTOĞRAFI DAĞITILDI

"Bu bağlamda, ülkemize yönelik olarak gerçekleştirilmesi muhtemel eylemler ile ilgili bilgilerin sıklaşması sebebi ile ilimiz genelinde bulunan, özellikle batı ülkelerine ait temsilcilikler, havalimanı, hassas bölgeler, alışveriş merkezleri, kent meydanı, ulaşım araçları, devlet binaları ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlere yönelik eylemlerin gerçekleştirilebileceği önemle rica olunur.”

Şüpheli şahsın bir resmini de birimlere dağıtan Emniyet’in yazısında, önlemlerin arttırılması, ilave önlemler alınması istendi.

Kaynak:Haber Kaynağı