DİKKAT; BU IŞİD ÜYELERİ ARANIYOR

DİKKAT; BU IŞİD ÜYELERİ ARANIYOR

IŞİD üyesi 3 kişinin başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde insan yoğunluğunun yaşandığı bölgelerde eylem gerçekleştirme istihbaratı var.

Ankara'da meydana gelen 3 kanlı intihar saldırısının ardından İstanbul beyoğlu'nda gerçekleştirilen IŞİD saldırısı Türkiye'de büyük huzursuzluk yurdun hemen her yerinde emniyet birimlerine sayısız ihbarlar geldiği bildiriliyor.

İNSANLAR KALABALIK ORTAMLARA GİRMEKTEN KORKUYOR

Başta İstanbul olmak üzere ülkenin tüm kentlerinde vatandaşlar kalabalık ortamlarda bulunmaktan özellikle kaçınıyorlar. Kent merkezlerinde kalabalık görüntüleri ile tanınan meydan ve semtler giderek tenhalaşıyor.

BU FOTOĞRAFTAKİLER TÜM YURTTA ARANIYOR

Yabancı ülke temsilcilikleri birbiri ardına kapatılıyor ya da yüksek güvenlik önlemleri ile donatılıyor. Bir yandan da Emniyet birimleri kendilerinde ulaşan istihbarat bilgilerine göre yoğun kalabalıkların yaşandığı yerlerde önlem alıyor.

İSTANBUL'A IŞİD'İN 2. SALDIRISI

İstanbul saldırısını gerçekleştirdiği kesinleşen IŞİD'in terör eylemcilerine ise yoğun tedbirler başlatıldı Buna göre fotoğrafları ve kimlikleri belirlenen IŞİD militanlarının eylem hazırlıklarında oldukları medya kuruluşlarına iletilmeye başlandı. İşte çok tehlikeli notu ile aranan IŞİD terör örgütü mensupları.

SAHTE KİMLİK VE GÖRÜNÜŞ DONATISI

200320162120226556125_3.jpg200320162120396550127_3.jpg

IŞİD'li teröristlerin yakalanmamak için sahte kimlik kullandıkları vurgulandı. Fotoğrafları basın kurumlarıyla paylaşılan teröristlerin 'Mervan' kod adlı Hacı Ali Durmaz, 'Abdüllaftif Efe', 'Sarı Yunus' ve 'Muhammet Ali' kod adlarını kullanan Yunus Durmaz ve 'Ebu cihat' kod adlı Savaş Yıldız oldukları belirtildi.

 

ARANAN TERÖRİSTİN MİTİNG'DE HDP BAYRAKLI FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Savaş Yıldız'ın, Halkların Demokrasi Partisi (HDP)'nin Adana ve Mersin İl Başkanlıkları'nda 18 Mayıs 2015'te meydana gelen patlamaları gerçekleştirdiği tespit edilmesi üzerine aranmasına devam ediliyordu.

200320162121006554601_3.jpg

Yıldız'ın sızdığı bir mitingde HDP bayrağı ile çekilmiş fotoğrafı basınla paylaşılan fotoğraflar arasında bulunması dikkat çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı