DEVLET BAHÇELİ'NİN GECEYARISI PANİĞİNİN ŞİFRELERİ

DEVLET BAHÇELİ'NİN GECEYARISI PANİĞİNİN ŞİFRELERİ

Yapılan çağrıdan Parti yönetiminde kaç kişinin haberi vardı bilinmiyor. Ancak başka bir ilginç taraf ise toplantının AKP'nin değişmez kalesi Konya'da yapılacak olması

Erdoğan'ın yıllardır gündemden düşürmediği Başkanlık hevesine tek başına aldığı ani bir kararla TBMM'de destek veren MHP Lideri Devlet Bahçeli, gece yarısı yine ani aldığı bir kararla üst yönetimi toplama kararı aldı. hafta sonu olduğu için siyasi kulislerde çok fazla tepki görmeyen bu kararın anlamı tartışılıyor. 

BÜYÜK YALNIZLIK

MHP'ye yakın kaynaklar, Bahçeli'nin Erdoğan'a destek vermek konusunda tek başına kaldığı, partinin tüm örgütlerinde gözle görülür bir isyan başladığını ileri sürerek. Genel Merkesin içerisine düştüğü yalnızlığı   "parti kararı gibi gösterme" çabası içerisine girdiği şeklinde yorumluyor.

KONYA'DA TOPLANTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partinin üst yönetimi ve milletvekillerini 10-12 Şubat tarihlerinde Konya'da toplantıya çağırdı. Yapılan çağrıdan Parti yönetiminde kaç kişinin haberi vardı bilinmiyor. Ancak başka bir ilginç taraf ise toplantının AKP'nin değişmez kalesi Konya'da yapılacak olması. Bu konuda yapılan yorumlar ise daha ilginç. "AKP MHP Birleşmesi mesajı veriliyor. Çünkü birebir ortak bir kampanya yürütülecek. Bunun ilk işareti Konya Toplantısı" deniliyor.

MUHALİFLER ATAKTA

Devlet bahçeli'nin gece yarısı ani bir karar ile Konya'da MHP üst yönetimini toplamasının bir başka nedeni olarak söylenenlerde Genel merkez muhaliflerinin başlattığı yeni çalışmalar olabileceği söyleniyor. Bilindiği gibi yeniden toparlanan muhalifler ortak bir çalışmaya girişerek "hayır" kampanyası başlatmışlardı.

İlgili Haberler