Devlet Bahçeli Silivri'de

Devlet Bahçeli Silivri'de

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İlker Başbuğ ve Engin Alan'ı ziyaret etmek için Silivri'ye geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve MHP Milletvekili Engin Alan'ı ziyaret için saat 12.40'ta Silivri Cezaevi'ne geldi.

SAMANYOLU HABER EKİBİNE SALDIRDILAR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideriDevlet Bahçeli'nin Silivri Parti Teşkilatı'nı ziyareti sırasında Samanyolu Haber ekibi saldırıya uğradı. Saldırıya maruz kalan muhabir Mustafa Kurtaran ve kameraman Ali İhsan Yıldırım olayı anlattı.

Kameraman Ali İhsan Yıldırım, olayın yayın için hazırlık yaptığı sırada meydana geldiğini ve arkasından yaklaşan bir kişiyle konuştuktan sonra bu kişinin saldırısına uğradığını söyledi.

Yıldırım, "Canlı yayın yapmak için hazırlanıyordum. Bu arada bir kişi yanıma geldi ve 'Bir dakika gelebilir misiniz?' dedi. Ben kendisine, 'Sizin aradığınız ben değilim.' dedim. Asıl olayı bildiğim için bunu söyledim. O sırada o kişi bana vurmaya başladı. Aramızda arbede yaşandı. Bunu, buradaki insanların tamamına mal etmek istemiyorum. Bu olay densiz birinin yaptığı iştir. Yeterli tedbir alınsaydı belki bu olay yaşanmazdı." dedi.

Muhabir Mustafa Kurtaran ise kameramanını korumak için devreye girdiğini belirterek, "Ben de o kişinin saldırısına maruz kaldım ama asıl darbeyi kameraman arkadaşım yedi. Burada konu şu; görevlilerin gerekli müdahaleyi yapmamış olması, gerekli tedbirleri almamış olmaları. O şahsı gözaltına almamaları. Umarım o kişi hakkında gereken işlemi yaparlar."