DERSHANE OPERASYONUNDA 2 KİŞİ SERBEST

DERSHANE OPERASYONUNDA 2 KİŞİ SERBEST

AKSARAY'ın Ortaköy İlçesi'nde polis tarafından Gülen Cemaatine yakınlığı ile bilinen bir dershaneye yapılan operasyonda 'Belgede sahtecilik ve vergi kaçırmak' suçundan gözaltına alınan 2 yönetici, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.Ortaköy...

AKSARAY'ın Ortaköy İlçesi'nde polis tarafından Gülen Cemaatine yakınlığı ile bilinen bir dershaneye yapılan operasyonda 'Belgede sahtecilik ve vergi kaçırmak' suçundan gözaltına alınan 2 yönetici, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

ÖNCE SUÇLAYIP SONRA SERBEST BIRAKIYORLAR

Ortaköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşma kapsamında dün polis tarafından Gülen Cemaatine yakınlığıyla bilinen bir dershaneye operasyon düzenlendi. Operasyona, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Vergi Müfettişleri ve Belediye ekiplerinden oluşan bir heyette eşlik etti. Operasyonda dershanedeki evrak ve bilgisayarlara el konuldu. Yöneticiler K.Ç. ile T.K. de 'Belgede sahtecilik ve vergi kaçırmak' suçundan gözaltına alındı.

ALGI YARATMAK İÇİN OPERASYON

Gözaltına alınan 2 kişi polisteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Heyetin, el konulan evrak ve bilgisayarlar üzerinde incelemesinin sürdüğü belirtildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı