DERBİ MAÇTA 3 GOL 1 KART

DERBİ MAÇTA 3 GOL 1 KART

Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 88 ve 90+1. dakikalarda...

SPOR Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.

KIRMIZI KART YIKTI

Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 88 ve 90+1. dakikalarda Wesley Sneijder kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golü ise 90+5'inci dakikada Alper Potuk'tan geldi. Fenerbahçeli futbolcu Bruno Alves, 53. dakikada direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

GALATASARAY LİDER

Galatasaray bu galibiyetle puanını 13'e çıkararak, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Fenerbahçe ise 10 puanda kaldı.


SNEIJDER ; BUNUN HESABINI KİM VERECEK

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Sneijder, "Gollerle ilgili pek fazla açıklama yapmama gerek yok herhalde. Çok güzel goller oldu. Kalecinin de işi zordu, pek çıkarılabilecek toplar değildi. Daha önemlisi, bugün sahada üç puanı hak eden bir takım vardı ve o takım sonunda o üç puanı almayı başardı. Arkadaşlarımı da tebrik ediyorum, çok iyi mücadele ettik ve kazandık. Fenerbahçe'ye şansım tutuyor mu? Evet belki öyle de denebilir. Galibiyet golleri bana nasip oldu, bu yüzden ayrıca keyifliyim. Geçen maçta ve bu hafta gelen üç puanlarla çok mutluyuz. Bunun devam etmesi gerekiyor. Yalnız bir noktaya değinmek istiyorum, Fenerbahçe'nin attığı golde top yaklaşık 1 metre dışarıdan çevriliyor. Skor orada 1-0 olsaydı ve 1-1'e gelseydi ne olacaktı? Sahada 6 tane hakem var, bunun hesabını kim verecek çok merak ediyorum" diye konuştu.

BELEZOĞLU SAKATLANDI

Fenerbahçe'de, ezeli rakibi Galatasaray karşısında mücadeleye ilk 11'de başlayan takım kaptanı Emre Belözoğlu, 35. dakikada sakatlanınca yerini Selçuk Şahin'e bıraktı. Göz yaşlarını tutamanayan Emre Belözoğlu'nu Bruno Alves, Kadlec ve Selçuk İnan, sarılarak kendisine teselli ettiler.

Emre'nin sakatlığının ciddi olup olmadığı, yarın yapılacak doktor kontrolü sonrası netleşecek.

Kaynak:Haber Kaynağı