DENİZLİ'DE VAHŞET

DENİZLİ'DE VAHŞET

O.G.'nin suç ortağı olduğu belirtilen ve babası imam olan H.S. de gözaltına alındı.

DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'nde yaşayan 17 yaşındaki O.G. ile İmam Hatip Lisesi'ni dışardan okuyan 14 yaşındaki arkadaşı H.S., Fransa'dan emekli olan 69 yaşındaki Muhammet Kurt'u, av tüfeğiyle öldürüp, 5 bin lirasını gasp etti.

EĞLENMEYE GİTMİŞLER

Jandarma tarafından yakalanan iki arkardaşın sorgusunda, Kurt'un cesedini otomobilinin bagajına koyduktan sonra bu parayla Fethiye İlçesi'ne eğlenmeye gittiği ortaya çıktı.

TELEFONUNDAN TESPİT EDİLDİ

Olay, geçen perşembe günü, Çakır Mahallesi Akdere Mevkii'nde meydana geldi. Dün jandarmaya giden Hatice Kurt, eşi Muhammet Kurt için kayıp başvurusunda bulundu. Eşinin bir gündür kayıp olduğunu söyledi. Bunun üzerine jandarma, ilçedeki mobese ve Kurt'un cep telefonu kayıtlarını inceledi. Kurt'un 20 AZV 64 plakalı otomobilinin Çakır Mahallesi'nde görüldüğü belirlendi. Cep telefonuyla da bu mahallede oturan O.G. ile görüştüğü tespit edildi.

BABASI İMAM

Jandarma bunun üzerine O.G.'yi gözaltına aldı. Olayın çözülmesi için dikkatli bir çalışma başlatan Acıpayam Jandarma Karakolu ekipleri, korkunç cinayeti de ortaya çıkardı. O.G.'nin suç ortağı olduğu belirtilen ve babası imam olan H.S. de gözaltına alındı. Muhammet Kurt'un cesedi ise Çakır Mahallesi Akdere Mevkii'nde hayvan ağılı arkasındaki samanların içinde bulundu. Ceset otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

İFADEDE KORKUNÇ DETAYLAR

Şüphelilerin alınan ifadelerinde dehşet verici detaylar ortaya çıktı. O.G.'nin, Fransa'dan emekli olduktan sonra memleketi Denizli'nin Acıpayam İlçesi'ne yerleşen Muhammet Kurt'u hayvan satacağını söyleyerek Çakır Mahallesi Akdere Mevkiine çağırdığı, sonrasında av tüfeğiyle öldürdüğü belirlendi.

O.G. ile suç ortağı arkadaşı, İmam Hatip Lisesi'nde dışarıdan okuyan H.S.'nin Kurt'un yanında getirdiği 5 bin lirayı alıp, cesedini otomobilinin bagajına koyduktan sonra plakasını değiştirdikleri otomobille Fethiye'ye gittiği ve sabaha kadar gazinolarda eğlendiği öğrenildi.

OTOMOBİLİ ORMANA BIRAKMIŞLAR

Sabah geri dönen O.G. ile H.S.'nin cesedi Akdere Mevkiinde hayvan ağılı arkasındaki samanların arasına bırakıp, üzerini de saman ve odunlarla kapattıktan sonra otomobili de ormanda plakasını söküp bıraktığı ortaya çıktı.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan ifadelerinde suçlarını itiraf eden zanlılar, adliyeye sevk edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı