DENİZLİ'DE TUNCAY ÖZKAN İZDİHAMI

DENİZLİ'DE TUNCAY ÖZKAN İZDİHAMI

400 kişilik salona, kapasitesinin çok üstünde kişinin akın etmesi üzerine izdiham meydana geldi.

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Tuncay Özkan'ın Denizli'de söyleyişe katıldığı 400 kişilik salona, kapasitesinin çok üstünde kişinin akın etmesi üzerine izdiham meydana geldi.

400 KOLTUKLU SİNEMEYA 700 KİŞİ

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin düzenlediği söyleşi, Denizli Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda yapıldı. Söyleşiye CHP Milletvekili Mustafa Balbay ile Gazeteci ve CHP PM üyesi Tuncay Özkan'ın katılacağı duyuruldu. Daha sonra Baybay'ın bir programı nedeniyle söyleşiye katılamadığı açıklandı. Etkinlik için hazırlanan Halk Eğitim Merkezi'nin 400 kişilik salonu, söyleşiye ilgi yoğun olunca yetersiz kaldı, izdiham yaşandı. 400 koltuğun olduğu salona 700'den fazla insan girdi. Yüzlerce kişi kapıda bekledi.

ATATÜRK'ÜN BURSA NUTKU DELİLLER ARASINDAYMIŞ

Söyleşide Ergenekon Davası'nda gözaltı ve dönemin savcısı Zekeriya Öz'e ve diğer savcılara verdiği ifadeleri, cezaevi günlerini anlatan Tuncay Özkan, evinde bulunan Atatürk'ün Bursa Nutku kitabının Ergenekon Terör Örgütü üyesi olmasının en önemli delili olarak kabul edildiğini söyledi. Hükümetle cemaat arasında çıkan kavgayı futbol maçına benzeten Özkan, "Ne onlar birbirleriyle kavga ettiği için ne de biz başından sonuna haklı olduğumuz için cezaevinden çıkmadık. Kin ve öfkenin sonucu cezaevlerine atıldık.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

O kini ve öfkeyi yok eden sizin azminiz ve sevdanızdır. Özgürlüğümü size borçluyum, sağ olun, var olun. Şimdi birbirlerine girdiler. Biri diğerine 'casus' diyor, diğeri 'alçak, hırsız, namussuz, haşhaşi, satılmış' diyor. Ben öyle bakıyorum hala karar veremedim. Hangisi daha önde gidiyor diye. Kararsız kaldım. Maçın sonunu ben de çok merak ediyorum. Bu ülkenin Atatürkçüleri geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da bu ülkenin bağımsızlığının teminatıdır" dedi. Özkan'ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

KOLTUKLAR YETMEYİNCE

 

Kaynak:Haber Kaynağı