Deniz Baykal'ın Fethullah Gülen Cemaatine Ait Okula ziyaretinin Anlamı ?

Deniz Baykal'ın Fethullah Gülen Cemaatine Ait Okula ziyaretinin Anlamı ?

Baykal'ın okuldan ve faliyetlerinden ne denli etkilendiği ve memnun olduğu verildi.

DENİZ BAYKAL'DAN FETHULLAH GÜLEN OKULUNA ZİYARET

Samanyolu habersitesinde yayınlanan haberde, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Fas ziyaretin de, Türk Okulların dan birini ziyaret ettiği haberi var. Bir çok fotoğraf ile desteklenen bu haberde, Baykal'ın okuldan ve faliyetlerinden ne denli etkilendiği ve memnun olduğu verildi.

CHP ESKİ GENEL BAŞKANI DENİZ BAYKAL

Baykal'ın Pensilvanya da yaşayan Fethullah Gülen'e yakın bir girişim gurubu olan bu okulu ziyareti ve mesajlarının nasıl okunması gerektiği konuşuluyor siyasi çevrelerde. Haberin başlığında Baykal'ın  eski genel başkan diye sunulmasından dip notları yorumlamak zor  değil. Bir çok haber sitesinin ilgisini çeken ve yayınlanan bu haber gündeme bomba gibi düştü.

ODA TV HABERİ NEDEN YORUMA KAPADI ?

Baykal'ın Fas'ta ki Cemaat Okulunu ziyaretini Fethullah Gülen'e ait Samanyolu Haber sitesinden aynen alıntı yapan Oda Tv ise, alışılmışın dışında bir tutum sergileyerek, haberi okur yorumlarına kapattı. Oda tv nin bu haberi neden okur yorumlarına kapattığı ise anlaşılamamamkla birlikte, Oda Tv ile Baykal'ın yakınlarına ait "HALK TV pazarlığı hala sürüyor mu" kuşkularını akla getirdi.

İŞTE O HABER 

Deniz Baykal'dan Fas'taki Türk okuluna ziyaret

3 Mar 2013 21:48 Samanyolu Haber
CHP eski genel başkanı Deniz Baykal, Fas'ta bulunan Türk okulunu ziyaret etti. Öğrencilerin Türkçelerini çok beğenen Baykal, öğretmenlere şükranlarını sundu
   
 
Avrupa Konseyi Karma Parlamento Meclis toplantısı için Fas 'a giden CHP eski genel başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal , Fas Kazablanka Muhammed el Fatih Eğitim Kurumları'nı ziyaret etti. 
Ziyaret sırasında Baykal'a T.C Fas Büyükelçisi Uğur Arıner eşlik etti. Baykal'ı ve Arıner'i Fas Türk okulları genel müdürü İbrahim Aktaş ve okul idarecileri karşıladı. 
Kendisine mini bir Türkçe Olimpiyat programı sunulduğunda, şarkı ve şiirlerini seslendiren Faslı öğrencilere Türkçe sorular soran Baykal, öğrencilerin Türkçelerini çok beğendi. 
 
Baykal, Türk okulu ziyaretinde duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Türk kültürünü, güzel Türkçemizi ve değerlerimizi buralara getirerek ülkemizi Fas'ta temsil eden Türk öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.