DENİZ BAYKAL'I SOYDULAR

DENİZ BAYKAL'I SOYDULAR

Üzerimizde çok ciddi miktarda bir para yoktu. Ama telefonum gitti. Bu benim için en kötüsü oldu" dedi

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile eşi Olcay Baykal yüzdükleri sırada, otomobili kimliliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce soyuldu. Hırsızlar, Baykal’a ait cep telefonu, eşinin de cüzdanını çaldı.

KONYAALTI PLAJI OTOPARKINDA

Antalya’da bulunan CHP eski lideri Deniz Baykal eşi Olcay Baykal ile her gün yaptığı gibi sabah saatlerinden Muratpaşa İlçesi Konyaaltı Caddesi’ndeki evinden denize gitmek için ayrıldı. 06 plakalı otomobiliyle Konyaaltı plajına giden Baykal, aracını Beach Park’ın otoparkına kilitledi.

2 SAAT DENİZDE KALDILAR

Eşiyle birlikte 2 saate yakın denizde kalan Baykal, evine dönmek için aracına geldi. Baykal ve eşi ilk anda soyulduklarını fark etmedi. Olcay Baykal, cüzdanını aramaya başlayınca o zaman bir terslik olduğunu fark ettiler. Baykal da arayanlarını kontrol etmek için telefonunu aradı. Ancak telefon da yerinde yoktu. Bunun üzerine araçlarının soyulduğunu anlayan Baykal çifti, Bahçelievler polis merkezine gitti. Yapılan incelemede, hırsızın aracın sağ ön kapı camını esneterek kapıyı açtığı tespit edildi.

TELEFONUN GİTTİĞİNE ÜZÜLDÜ

İlk kez böyle bir olayla karşı karşıya kaldığını belirten Deniz Baykal, "Olay yeri inceleme ekipleri geldi ve inceleme yaptı. Sağ olsunlar çok ilgilendiler. Parmak izin aldılar. İfadelerimizi verdik. Üzerimizde çok ciddi miktarda bir para yoktu. Ama telefonum gitti. Bu benim için en kötüsü oldu" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı