DENİZ AKKAYA JUSTİN BİEBER'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ

DENİZ AKKAYA JUSTİN BİEBER'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Ülkemizi yasa boğan Soma'daki maden faciası tüm dnyanın dikkatini çekti ve bir çok lider ile ünlü isim taziye mesajları yayınladı.

Dünyada skandallarıyla ün kazanan genç Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber hadsizlik sınırlarını iyice aştı. Soma'da yaşanan maden faciası hakkında maymununun twitter hesabından taziye yollayan ünlü şarkıcı Justin Bieber büyük tepkiler aldı.

Justin Bieber aradan kısa zaman geçtikten sonra attığı tiwit ile duyarlı sanatçılarımızında tepelerini attırdı. Justin Bieber attığı tiwitde "konuşmak isteyen Soma'lılar için burdayım" diyerek dalga geçti.

Sosyal sorumluluk projeleri ile birçok kez takdir toplamış olan başarılı güzel Deniz Akkaya, Justin Bieber'in saygısızlıklarına daha fazla dayanamadı ve tepki gösterdi. Deniz Akkaya sosyal medya üzerinden Justin Bieber'e ingilizce "Seni Türkiye'de görmek istemiyoruz" dedi.

denizakkayasoma.jpg

Deniz Akkaya  Justin Bieber'a "Sen tam bir pisliksin" diye çıkıştı. Deniz Akkaya'nın bu tiwitleri üzerine Justin Bieber'in Türk hayranları ikiye bölündü bazıları Deniz Akkaya'ya Justin Bieber'i savunurken bazıları Deniz Akkaya'nın yanında durdu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı