DENEMEK İÇİN 35 TANE VİAGRA İÇİNCE BAKIN NE OLDU

DENEMEK İÇİN 35 TANE VİAGRA İÇİNCE BAKIN NE OLDU

35 tane viagra yutan 36 yaşında adam dünyaya rezil oldu...

İngiltere'de yaşayan 36 yaşındaki Daniel Medforth, iki çocuk babası... Bir akşam bir şey denemek istedi. İşte her şey o zaman başladı...

The Sun'ın haberine göre; Daniel Medforth, parti sonrasında arkadaşının evine gitti. Sadece gülmek ve eğlenmek için cinsel güç artırıcı ilaç kullanmaya karar verdi.

İlk hapı yuttuktan sonra ne olacağını merak eden Medforth, hapları teker teker yutmaya devam etti. 35'inci haptan sonra garip hissetmeye başlayan Medforth,her şeyi yeşil görmeye başladığını, başının döndüğünü ve halüsinasyon gördüğünü söyledi.

Acı verici ve önleyemediği bir ereksiyon ile karşılaşan Medforth, apar topar evine gitti ve her şeyi karısına anlatmaya başladı. Eşinin ambulans çağırması üzerine hastaneye kaldırılan Medforth, beş gün boyunca ağrılı ereksiyon yaşadı.


Doktor gözetiminde 36 saat tutulan Daniel Medforth, acı içerisinde geçirdiği saatlerin akabinde yaşadıkları ile ilgili bir de röportaj verdi.

 

Konu ile ilgili söyledikleri ise şunlardı:

"Zor bir dönem geçirdiğim için rahatlamaya ihtiyacım vardı. Doktorlar yaptığım şey nedeniyle ölebileceğimi söyledi. Ama yaşıyorum ve eşim de beni affetti. Acı içinde geçirdiğim o iki günden sonra artık kendimi şanslı biri olarak görüuorum, mutluyum."