DEMET EVGAR'DAN GEZİ MESAJI

DEMET EVGAR'DAN GEZİ MESAJI

Antalya Altın Portakal Film Festivali ödül töreninde oyuncu Demet Evgar Gezi eylemlerinde hayatını kaybedenlere selam gönderdi.

Oyuncu Demet Evgar, Altın Portakal Film Festivali'ndeki ödül töreninde Gezi eylemlerinde hayatını kaybeden gençlere selam gönderdi. Reyan Tuvi’nin ‘Gezi belgeseli’ Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Dek’in sansürlenmesiyle gündeme gelen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin ödül töreninde oyuncu Demet Evgar, “28 Mayıs 2014’den beri ölen tüm çocuklara ve gençlere selam olsun” ifadeleriyle Gezi'de hayatını kaybedenleri andı. Demet Evgar’ın bu sözleri uzun süre alkışlandı.

BİR SELAM DA KOBAN'YE
Annemin Şarkısı filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü alan Aziz Çaput ise yaklaşık bir aydır IŞİD kuşatması altındaki Kobani’ye selam gönderdi. Filmde tek ve kısa bir sahnesi olduğu için ödül aldığına şaşırdığını söyleyen Çaput, konuşmasını “Kobani sadece bir coğrafya değil, aynı zamanda bir fikirdir ve fikirler asla düşmez” sözleriyle bitirdi. Yine aynı filmde rol alan Feyyaz Duman ise aldığı En İyi Erkek Oyuncu ödülünü IŞİD’in kuşatması nedeniyle Şengal Dağı’nda mahsur kalan ve yaşamlarını sürdürmeye çalışan çocuklara armağan etti.

Kaynak:Haber Kaynağı