DEDE, TORUNUNU BIÇAKLADI

DEDE, TORUNUNU BIÇAKLADI

SAMSUN'da 68 yaşındaki Muzaffer T., para nedeniyle tartıştığı torunu 26 yaşındaki Faruk T.'yi sağ koltuk altından bıçakladı. Muzaffer T., polis tarafından gözaltına alındı.

Olay bugün Samsun'un İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Muzaffer T., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Merkezi'nde tedavi gören oğlu 41 yaşındaki Nail T.'nin yanına gitti. Bir süre sohbet ettikten sonra oğlundan harçlık istedi. Bu sırada Nail T.'nin yanında refaketçi olarak kalan oğlu Faruk T. para isteyen dedesine, "Sürekli para istiyorsun. Burada bizi rahat bırak" deyince aralarında tartışma başladı. Dede ve torun daha sonra hastanenin dışına çıktı. Tartışmanın burada da sürmesi üzerine aralarında kavga başladı. Muzaffer T., kendisine vuran torununu yanında bulunan çakı ile sağ koltuk altından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kavga sırasında hafif yaralanan Muzaffer T.'yi yakalayıp Gazi Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına aldı. 

Olay yerine gelen ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve durumu iyi olan Faruk T. ise tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Dede ile torunu birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı