DAVUTOĞLU VE KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİ BİTTİ

DAVUTOĞLU VE KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİ BİTTİ

Kılıçdaroğlu'nun görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi'ne geçtiğini öğrenildi.

4 SAAT 20 DAKİKA SÜRDÜ

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı görüşme sona erdi. Saat 18.00'de başlayan görüşme yaklaşık 4 saat 20 dakika sürdü. Başbakanlık Resmi Konutu'ndaki görüşmede iki parti arasında yapılan ön görüşmelerin ardından liderler bir araya gelmişti. Kılıçdaroğlu'nun görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi'ne geçtiğini öğrenildi. Görüşmeye ilişkin açıklamaların yarın heyet başkanları Ak Partili Ömer Çelik ve CHP'li Haluk Koç tarafından yapılacağı kaydedildi.

MENÜDE BAMYA ÇORBASI VE ZEYTİNYAĞI TABAĞI VAR

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, heyetler arasında yapılan görüşmelerin ardından Başbakanlık Konutu'nda saat 18.00’de bir araya geldi. İki lidere Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç eşlik ediyor.

AKŞAM YEMEĞİNİN MENÜSÜ

Başbakan Davutoğlu ile CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yapılan ön görüşmelerin ardından bir araya geldiği toplantıda yemeğe geçildiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre yemekte bamya çorbası, zeytinyağlı tabağı, salata ve ızgara ile dondurmalı ve böğürtlenli kek olduğu öğrenildi.

SUNULAN RAPORLARIN ARDINDAN İLK GÖRÜŞME

7 Haziran'da yapılan seçimlerin ardından, Başbakan Davutoğlu Meclis'teki 3 siyasi partiyi ziyaret etmiş, bu ziyaretler sonrası Ak Parti ile CHP heyetleri arasında yapılan 5 toplantıda yaklaşık 35 saat süren görüşmeler gerçekleştirmişti. Ak Parti ve CHP heyetleri, Davutoğlu'nun 'istikşafi' ismiyle nitelediği görüşmelerin ardından liderlere raporlar sundu. Raporların sunulmasının ardından liderlerin Başbakanlık Resmi Konut'taki görüşme yaklaşık 2 saattir devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı