DAVUTOĞLU ABDULLAH GÜL'Ü ARADI

DAVUTOĞLU ABDULLAH GÜL'Ü ARADI

Abdullah Gül’e telefon açıp, şehit babasıyla görüştürdüğü öğrenildi. Gül’ün de şehit babasını İstanbul’a davet ettiği belirtildi

Başbakan Davutoğlu, şehit babasının 11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah ile görüşme isteğini geri çevirmedi.

3 ÇOCUK BABASI ŞEHİT POLİSİN AİLESİNE ZİYARET

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Konya’ya yapılan 42 tesisin toplu temel atma ve açılış töreninin ardından, Şırnak’ın Cizre İlçesi’de geçen 5 Şubat günü PKK’lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da 12 Şubat günü şehit düşen 3 çocuk babası Özel Harekat Polisi Kemal Yılmaz’ın, ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

DAVUTOĞLU, ŞEHİT BABASINI ABDULLAH GÜL İLE GÖRÜŞTÜRDÜ

Ziyaret sırasında şehit Kemal Yılmaz’ın babası İhsan Yılmaz’ın, yıllar önce 11′nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Almanya’da karşılaştığını ve orada tanışıp elini sıktığını ve yeniden karşılaşıp elini sıkmak istediğini belirtmesi üzerine Başbakan Davutoğlu’nun, “O zaman telefon açayım, size görüştüreyim” diyerek Abdullah Gül’e telefon açıp, şehit babasıyla görüştürdüğü öğrenildi. Gül’ün de şehit babasını İstanbul’a davet ettiği belirtildi.

BİR ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET DAHA

Başbakan Davutoğlu, daha sonra geçen yıl 11 Kasım günü Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin TOMA aracına düzenlediği roketatarlı saldırıda şehit düşen polis memuru Arif Demir’in, ailesini ziyaret edip, taziyede bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı