DAMDA ÇIPLAK  BEBEK CESEDİ BULUNDU

DAMDA ÇIPLAK BEBEK CESEDİ BULUNDU

ADANA'da talaş doldurmak için evinin damına çıkan 28 yaşındaki Ceylan Bozkurt, yeni doğmuş çıplak bir erkek bebek cesedi buldu.

ADANA'da talaş doldurmak için evinin damına çıkan 28 yaşındaki Ceylan Bozkurt, yeni doğmuş çıplak bir erkek bebek cesedi buldu. Şoka giren kadının yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

DAMDA ERKEK BEBEK CESEDİ

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dağlıoğlu Mahallesi'nde oturan Ceylan Bozkurt, akşam saatlerinde soba kovasını talaş doldurmak için evinin damına çıktı. Bozkurt, talaş doldururken damda bir erkek bebeği gördü. Genç kadın, çıplak erkek bebeğinin ölü olduğunu anlayınca şoka girdi. Uzun süre kendine gelemeyen Bozkurt'u merak eden yakınları dama çıkıp bebeği görünce durumu polise bildirdi. Bozkurt yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışırken, olay yerine gelen polisin yaptığı incelemenin ardından bebeğin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

AİLEMİZDE HAMİLE KİMSE YOK

Bozkurt'un kayınbiraderi Mesut Bozkurt, "Ağabeyimin işten gelmesi yakındı, yengem talaş doldurmak için dama çıkıyor. Damda bebeği görüyor. Uzun süre aşağıya inmeyince, merak edip eşim yukarıya çıktı. Eşim yengemi şokta görünce polisi arayıp haber verdi. İki katlı olan bu evin üst katında ağabeyim ile yengem, aşağıda da ben, eşim, babam ve annemle birlikte kalıyoruz. Ağabeyimin de benim de çocuğumuz yok. Ailemizde de bildiğim kadarıyla hamile kimse yok" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı