DAMAT CİNNET GEÇİRDİ; 4 ÖLÜ

DAMAT CİNNET GEÇİRDİ; 4 ÖLÜ

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde Ziya Karakoyun, boşanma davası açan eşi Fatma Karakoyun, kayınvalidesi Emine Baştan ve...

Olay, Gölcük’ün Hasaneyn köyünde yaşandı. Alınan bilgiye göre, bilinmeyen bir sebeple öfke krizine kapılan Ziya Karakoyun; eşi Fatma Karakoyun, kayınvalidesi Emine Baştan ve kayınbiraderi Soner Baştan’ı öldürdü. Şahıs daha sonra ise intihar etti. Olayın duyulması üzerine köye çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi.

KAYINPEDERİ ÇUKURA ATLAYARAK CANINI KURTARDI

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Fatma Karakoyun, Emine Baştan ve Soner Baştan'ın cenazeleri Gölcük Devlet Hastanesi'nin morguna, Ziya Karakoyun'un cenazesi ise Asri Mezarlık'ın morguna kaldırıldı.

1 KİLOMETRE UZAKTA İNTİHAR ETMİŞ

Gölcük Hasaneyn Mahallesi Muhtarı Şaban Saral, 4 çocuk babası Ziya Karakoyun'un boşanmak istemediğini belirterek, "Kayınvalidesini, kayınbiraderini ve ayrılacak olan hanımı vurmuş. Kendisi de olay yerine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta intihar etmiş. Pompalı tüfekle öldürmüş" dedi.

KAYINPEDER ÇUKURA ATLAYIP KURTULMUŞ

Kayınpederi Osman Baştan'ın olay sırasında çukura atlayarak canını kurtardığını belirten Şaban Saral, "Osman Baştan 15 gün önce mesire yerine yakın olan bir yerde bin 600 metrekare bir yer almış.

PUSU KURMUŞ

Fidan ekmeye gelmişler. Ayrılacak olan hanımı, kaynanası, kayınbiraderi ve kayınpederi olmak üzere işlerini bitirmiş gelirken, su içmek istemişler. O arada kendisi gelmiş, herhalde bir tuzak halinde o şekilde ateş etmeye başlamış. İlk kaynanasını, sonra kayınbiraderini, sonra hanımını vurmuş. Kendi kayınpederinden aldığım bilgi bu. Kayınpederi de kendini çukura atmış. Kendini bu şekilde kurtarmış" diye konuştu.

.

Kaynak:Haber Kaynağı