CÜPPELİ THY TEKNİSYENİNDEN  ŞOK İFADELER

CÜPPELİ THY TEKNİSYENİNDEN ŞOK İFADELER

Takkeli cüppeli THY teknisyeni, Facebook'tan Atatürk'e ağır hakaretlerde bulundu.


Türk Hava Yolları’nda çalışan takkeli cübbeli bir teknisyenin Atatürk hakkındaki hakaret içeren sözleri sosyal medyada tepki çekti.

THY Teknik A.Ş’de teknisyen olarak görev yapan Fatih Yeşilova, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Atatürk’e hakaretler yağdırdı.

Airporthaber.com'un haberine göre, THY'de çalışan bir başka personelin Pakistan'da çektiği "Ataturk Avenue" fotoğrafının altına hakaret içeren yorumlan yazan Yeşilova, Atatürk için "Cehennem Lideri" ifadesini kullandı.

"Allah Pakistanlılar'a akıl fikir versin bizi de onları da bu beladan kurtarsın" diyen Yeşilova'ya anında tepkiler gelse de hakaretlerini sürdürdü.

 

Fotoğraf altına yapılan yorumlarda kendisine yönelik eleştiriler gelince hakaretin dozunu daha da artıran Yeşilova,  "Tevbe dinen yasak olan bisey yapılıp pişman olunduğunda söylenir. Asıl bu adamı (Atatürk'ü kastediyor) sevenlerin tevbe etmesi lazım. Çünkü bu adam ALLAH ve RASULUNE savaş açmış keferenin biridir. Bir müslümanın hem peygamberi hem Ebu Cehili sevmesi gibidir. ALLAH şerrinden korusun" sözlerini sarfetti.

 

Bir yorumcunun Atatürk için, "Tüm dünyanın kabul ettiği lider" tanımlamasına da göndermede bulunan THY teknisyeni, "Cehennem Lideri" diyerek Atatürk’e bir kez daha hakaret etti.