Cüneyt Özdemir'in DİPNOT TV’si Yanlıştan Döndü

Cüneyt Özdemir'in DİPNOT TV’si Yanlıştan Döndü

Cüneyt Özdemir’in sahibi olduğu dipnot TV internet sitesi yaptığı yalan haber dolayısıyla Haber Artı Türk’ten özür diledi ve editör hatası olarak beyan ettikleri haberlerini düzelteceğini bildirdi. 

İTİRAZIMIZ NEYDİ?

Bizim araştırıp yaptığımız ve belgelerini ortaya koyduğumuz doğru haberimizi yalanlayıp bizi de yalancı konumuna soktuklarını kendilerine ilettik. Twitter hesabımızdan Cüneyt Özdemir’e defalarca bu asılsız haberlerini düzeltmesini istedik.

Eğer düzeltmezlerse elimizde ki belgelerimizi yayınlayıp, yalan haber yaptıklarını manşetten duyuracağımızı da söyledik. Tüm bu uyarılarımıza rağmen Cüneyt Özdemir’den yanıt gelmemesi üzerine haberimizi manşetten yayınladık.
 
Bizim haberimiz üzerine okurların Dipnot TV ye yaptıkları baskı üzerine bizi arayıp düzelteceklerini Editörleri Kenan Taş aracılığı ile bildirdiler.

NEDEN BU KADAR ISRAR ETTİK

Aslında habercilik sırasında bu tür yol kazaları olabileceğini biliyoruz. Editör hatası, kaynakların yanlış bildirmesi, photoshoplu görseller.
Ama biz bu konuda Dipnot TV sahibi Cüneyt Özdemir'i çok uyardık haberimizi yapmadan önce. Keşke çağrılarımızı ciddiye alsaydı ve Dipnot TV bu duruma düşmeseydi.

Ve yaptıkları haber ile hem bizi hem de haberde adı gecen duran adam Erdem Gündüz ve arkadaşlarını mağdur etmemiş olsalardı. Yine de Cüneyt Özdemir ve ekibine bu yanlıştan dönme ahlakı gösterdikleri için teşekkür ediyoruz.

Dipnot TV haberi yeniden ve doğru biçimde okurlarına sundu işte yalan haberin yerine koydukları ve bizim sabahtan beri arkasında durduğumuz haberin linki: http://www.dipnot.tv/duran-adam-erdem-gunduz-basortu-icin-de-durmus/
Ve Dipnot haberin altına not eklemiş ve okurundan özür dilemiş:

DİPNOT:  Dipnot.tv’nin ulaştığı  fotoğraftaki 2 kişiden biri olan Alper Alpözgen   sosyal medyada ve farklı mecralarda bu fotoğraf ile ilgili olarak adlarına düzenlenmiş sahte hesaplarla kamuoyunu yanıltma ve kendilerinin hedef gösterilmesi için uğraşan insanlar olduğunu söyledi. 

Bu fotoğrafın  gerçek olduğunu asla bir piyes yada tiyatro oyunu için değil başörtülü arkadaşlarının mağduriyeti için  türban taktıklarını  dile getirdi.

Bu fotoğraf ile ilgili sitemizde “duran adam bu fotoğrafı yalanladı” haberi editöryal bir hatadan kaynaklanmıştır. Bunun için okuyucularımızdan özür dileriz.