CÜNEYT ÖZDEMİR'E BÜYÜK ŞOK

CÜNEYT ÖZDEMİR'E BÜYÜK ŞOK

Kanal D ve Cüneyt Özdemir'e pazar günü yaptıkları çok pahalıya mal oldu.


3 Kasım'dan bu yana Kanal D'de 'Haber Spikeri' olarak çıkan Cüneyt Özdemir son reyting raporunda büyük bir darbe aldı. Cüneyt Özdemir'li Kanal D Ana Haber, dün totalde 23.lüğe kadar düştü. Böylelikle hem Kanal D hemde Cüneyt Özdemir "suya sabuna dokunmadan" haber yapma politikası yüzünden izleyici tarafından cezalandırılmış oldu.

EN SONUNCU OLDU

3 Kasım'dan bu yana Kanal D'de 'Haber Spikeri' olarak çıkan Cüneyt Özdemir son reyting raporunda büyük bir darbe daha yedi. Cüneyt Özdemir'li Kanal D Ana haber, dün totalde 23.lüğe kadar düştü.Bilindiği gibi Pazar akşamı Kanal D ana haberi iptal ederek TV tarihinde bir ilk olarak yerine dizi koymuştu. Cüneyt Özdemir'de Twitter hesabından dalga geçer gibi "Don't panic" şeklinde mesaj göndermişti. İzleyiciden bu saygısızlığa yanıt anında cezalandırarak geldi.

EN ÇOK İZLENEN HABER BÜLTENİYDİ

Bu sonuçlar yandaş medyada Cüneyt Özdemir'in yanlı ve taraflı haber yapıyor olmasına bağlansa da, Kanal D izleyicisinin Cüneyt Özdemir'in yayınlarını artık içten bulmaması yüzünden cezalandırdığı daha akla yatkın geliyor. Cüneyt Özdemir'in yayından kaldırılmadan önce 5 N 1 K'sı da büyük bir düşüş trendine girmişti.

İŞTE O REYTİNG RAPORU

fft16_mf5011503.jpeg

İŞTE SEYİRCİNİN CÜNEYT ÖZDEMİR'E CEZA KESME NEDENİ

ilgili-haber-kopru-fontu-081.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı