CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN YAVUZ BİNGÖL'E SERT SÖZLER

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN YAVUZ BİNGÖL'E SERT SÖZLER

Kanal D Ana Haber spikeri Cüneyt Özdemir, Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'e Berkin Elvan ve ailesi hakkında söyledikleri yüzünden canlı yayında isyan etti.


Kanal D Ana Haber'in spikeri Cüneyt Özdemir, Yavuz Bingöl'e Berkin Elvan'ın annesini yuhalatan dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı haklı çıkartan sözler kullandığını savunarak isyan etti.

Yavuz Bingöl, "Erdoğan, Berkin Elvan'ın annnesini yuhalatı ama sokaklarda onun ölmüş annesine küfür ediyorlardı oda onu yuhalattı. İşe duygularını karıştırdı. Çok doğal değil mi" sözlerini kullandı. Bu sözler gündeme bomba gibi düştü.

Özdemir'de 'Gezi' eylemlerine katılan ardından Erdoğan'ın yanında yer alan ve beraber türkü söyleyerek tepkileri üstüne çeken Bingöl'ün bu sözlerini hedef alarak "Yahu Yavuz bu sözleri nasıl söylersin sen ne ara bu kadar gaddar oldun." dedi.

"BU ÜLKE HEP ACILARI YARIŞTIRMAKTAN ÇEKTİ"

Cüneyt Özdemir, "Bu ülke ne çektiyse acılarına yarıştırmaktan acılarını birbiriyle karşılaştırmaktan çekti. Yavuz Bingöl gibi böyle bir şeyi kendisinden hiç beklemediğimiz sanatçı dostumuzun da aynı yola girmesi bilerek ya da bilmeyerek bu sözleri söylemesi inanın yakın çevresinde dahi anlaşılmadı." diye konuştu.

"YAHU YAVUZ..."

Özdemir, "Kendisini bugün yayına davet ettik. Gelmedi ama eğer gelseydi yüzüne söylemeyi planladığım şeyler vardı ve muhtemelende yayını izliyordur şu an. Yine yüzüne söylüyorum. Yahu Yavuz! sen ne ara bu kadar gaddar oldun be kardeşim bu nasıl laf. Bu nasıl bir karşılaştırma. Herkesi geçtim sen kendine Berkin Elvan'a bu sözleri söylemeyi yakıştırıyormusun." ifadelerini kullandı.

"SELAMIMIZIN HATIRI VAR YOKSA KONUŞACAĞIM"

Özdemir, "Bunu hak görüyormusun diye soruyorum?. Daha çok söylenecek çok şey var ama susmak istiyorum. Onunla selamım var. Sabahım var. Bunun hatrına susuyorum." şeklinde konuştu.

 

aktifhaber