Cüneyt Özdemir Bu Yalan Haberi Neden Yaptı ?

Cüneyt Özdemir Bu Yalan Haberi Neden Yaptı ?

Ve bu görevlerini öyle incelikler ile yapıyorlar ki hepimiz inanıyoruz. Çünkü muhalif postu giymiş çakallardan oluşuyor bunlar.

SEVGİLİ OKUR TÜM UYARILARIMIZA RAĞMEN YAPTIKLARI HABERİ DÜZELTMEYEN DİPNOT TV TELEFON İLE GENEL YAYIN YÖNETMENİMİZ CUMA HİKMETİ ARAMIŞ VE HABERİ DÜZELTECEKLERİNİ VE ÖZÜR DİLEYECEKLERİNİ BEYAN ETMİŞTİR. BİZİ ARADIKTAN YARIM SAAT SONRA HABERLERİNDE BİR DÜZELTME YAPMIŞLAR VE YALAN HABERİ KALDIRMIŞLARDIR.

İŞTE DİPNOT TV'NİN YAPTIĞI O DÜZELTME HABERİMİZ
                               TIKLAYINIZ


DİP NOT TV VE CÜNEYT ÖZDEMİR BU YALANI NEDEN HABER YAPTI


Taksim Gezi Parkı direnişi başladığından beri direnişi kırmak ve haklılığını karalamak için iktidar ve penguenci yandaş basın ellerinden geleni artlarına koymamaktalar. İktidarın direnişçileri çapulcu, ayyaş, aşırı uç , dış mihrak destekçisi suçlamalarına alıştı halk. Kimse inanmıyor artık bu yalan haberlere. Ama öyle bir yandaş medya kesimi daha var ki, onların yaptıkları akıl almaz incelikler taşıyor. Direnişçilerin moralini bozmak için iktidarın saldığı korkuyu haberleştirmek, muhalif basın gibi yaparak iktidara hizmet etmek amaçlarının başında geliyor. Ve bu görevlerini öyle incelikler ile yapıyorlar ki hepimiz inanıyoruz. Çünkü muhalif postu giymiş çakallardan oluşuyor bunlar.

Bu tür yalan haberlere en son bu gün bir tanesi daha eklendi. Bizim Duran Adam fikrini ortay atarak barışçı ve pasif direnişin efsaneleşmesini sağlayan Erdem Gündüz'ün Şubat 2012 de arkadaşları ve öğretim görevlileri ile birlikte gerçekleştirdiği Türban Yasağına karşı eylem haberimiz, bu yandaş Penguenciler  tarafından derhal karalanmaya kalktı. Uydurma kanıt ver bilgiler ile bu türban yasağı eyleminin aslında bir piyes olduğunu yaymaya başladılar. Tıpkı Kazlıçeşmeye m2 ye 18 kişi sığdırmaya çalıştıkları gibi. Tıpkı camide içki gurup seks yapıldı yalanları gibi. İçinde bulundukları korku ve halkın demokratik ve yasal isyanı karşısında dehşete düşen yandaşların telaşını anlayabiliriz. Ancak kendilerini, iktidarın baskısını eleştiren tarafa atan sözde muhalif olanların yaptıklarına ne demeli. İşte sizlere bunlardan sadece birisinin, yalan dolan ve kaynak belirtmeden, direnişin barışçı simgelerinden en önemli figürünü nasıl karalamaya çalıştıklarını kanıtlayacağız. Tamamen bireysel, barışçı ve pasif bir direnişin, mütevazi kişiliğin nasıl ezilmeye yok edilmeye çalıştığını ispatlayacağız. Yine aynı yöntemle. Kanıtlar ve tanıkları ile.

İşte yılların gazetecisi Cüneyt Özdemir'in sitesinden yaptığı yalan haber. Kendisine bu yalan haberi onbinlerce twitter takipçisi önünde sorduk . Ancak şu ana kadar bir yanıt alamadık.

İŞTE DİP NOT TV 'NİN YALAN HABERİ



YALAN HABERDE FOTOĞRAFI OLAN ALPER ALPÖZGEN NE DEDİ?

Yalan haberde kullanılan fotoğrafta başında türbanı ile eyleme katılan duran adam Erdem Gündüz'ün arkadaşı Alper Azgön'e ulaştık. Eylem mi Piyes mi diye sorduk. Aldığımız yanıt ise bunun Türban yasağına karşı bir eylem olduğunu, basın toplantısı bile yapıldığını, ütelik bu fotoğrafların da 7 şubat 2012 de facebook sayfasında paylaştığını anlattı. Bize iddialarını kanıtlayan bir çok görsel ve yorumlarda iletti. Yine hiç bir şey eklemeden bunları okurun değerlendirmesine sunuyoruz. İşte o kanıtlar.

Alper Alpgözen'in gönderdiği yazılı açıklama;

Dün akşam "2012"den beri Facebook hesabımda olan bir fotoğrafa yeni bir yorum yazdım. Çünkü çok sevdiğim arkadaşım Erdem Gündüz bir çok odağın hedefi haline gelmişti. Oysa benim tanıdığım Erdem kendi halinde yaşayan, ilgiden utanan, şiddetten nefret eden bir insandır. Ama bu sevgili dostum her an bir şiddetin kurbanı olabilirdi. Ben de onun bir partizan değil hakiki bir demokrat olduğunu göstermek için 2004 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tüm fakültenin ortak dersi olan "Temel Tasarım Dersi"nde yaptığımız bir protesto eylemimizin fotoğrafına yeniden bir yorum yazıp yatıp uyudum.
Sabah kalktığımda ise tüm haber sitelerinin manşetindeydik, fotoğraf kartopu etkisiyle paylaşılmış ve binlerce insan görmüştü. Bu şekilde gündemde olmak beni gerdi doğrusu çünkü sakin hayatım alt üst oldu. Şu an gazetelerden, televiyonlardan ve vatandaşlardan sürekli mesajlar alıyorum. En başta hepsine cevap vereyim dedim ama baş edilebilecek gibi değil o yüzden buradan toplu bir cevap veriyorum. Sonra gündelik sakin hayatıma dönmek istiyorum müsaadenizle. Lütfen daha fazla özelden mesaj atmayın.
Başörtüsü eylemi benim fikrimdi. Erdem ve Cansu Kaykaç adlı arkadaşlarım da bu konuda bana destek çıktılar ve okulda bir derse böyle girdik. Önce arkadaşlarımız piyes oynayacağımızı sandı. Oysa ne o ders bir tiyatro dersiydi ne de biz tiyatrocuyduk. Sonra bazıları anladılar ne yapmak istediğimizi. Biz hiç bir açıklama yapmadan derse öyle girdik çıktık ve olay orada kapandı. 
Şu anda Twitter üzerinden bunun bir piyes olduğunu yazan ve islamcı medyayla seküler medya arasında tartışma yaratan Duran Adam adlı hesap Erdem'in değildir. Sahte bir hesaptır. Zaten Erdem kendine Duran Adam dememektedir Şu an Erdem'e ulaşamıyorum telefonları kapalı. Zamanı geldiğinde, gerekirse bu eylemi gerçekleştiren Cansu, Erdem ve Ben çıkar bir açıklama yaparız. 
Bir insanın hem başını kapamak ve bu şekilde üniversiteye gitmek isteyen insanları, hem de bu ülkedeki polis devleti uygulamalarına karşı kendi seküler özgürlüklerini savunan insanların aynı anda yanında olabilmesi fanatik beyinler için anlaşılmaz olsa da, aslında barış için önemli bir adımdır.
Sevgiler, hürmetler
Alper Alpözgen

İŞTE 7 ŞUBAT 2012 TARHİNDE EKLENMİŞ TÜRBAN PROTESTOSU FOTOĞRAF VE YORUMLARI